İnstagram Yardım Merkezi

Dünyanın her ülkesinden milyonlarca farklı insan, tıpkı diğer sosyal medya uygulamalarını kullandıkları gibi instagram mobil uygulamasını da kullanmaktadır. İnstagram uygulamasının bu kadar büyük ve çok kullanılan bir platform olması dolayısıyla kullanıcılar arada sırada sorunlar yaşayabilirler. Bu sorunlar tamamen instagram kaynaklı, sizin bir çözüm oluşturamayacağınız sorunlar olabileceği gibi sizin yanlışlıkla sebep olduğunuz ve çözmesi kolay bir sorun da olabilir. İnstagram yardım merkezinde yaşadığınız sorunları çözebildiğiniz gibi aynı zamanda instagram hakkında merak ettiğiniz her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. İnstagram yardım merkezini kullanarak hem sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulabilir hem de instagram’da bulunan bazı özelliklerin nasıl kullanıldığını kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

İnstagram yardım merkezinde hangi konularda bilgi bulunur?

               

İnstagram yardım merkezi, uygulama bünyesinde bulunan milyonlarca insana hızlı ve kolay bir çözüm yolu göstermek için kurulmuştur. İnstagram yardım merkezine girerek aşağıdaki ana başlıklardaki konularda istediğiniz şekilde bilgi bulabilir ve yardım alabilirsiniz.

İnstagram kullanma ile ilgili bilgiler

İnstagram mobil uygulamasını rahat bir şekilde kullanmak için ve instagram uygulamasının nasıl işlediğini öğrenebilmeniz için bütün bilgileri barındıran bir ana başlıktır. İnstagram yardım merkezinde ulaşabildiğiniz instagram kullanma başlığı altında:

⦁    Kaydolma ve kullanmaya başla
⦁    Fotoğraflar ve videolar paylaşma
⦁    Profiliniz
⦁    Fotoğrafları ve videoları keşfetme
⦁    Doğrudan mesajlaşma
⦁    Hikayeler
⦁    Akış
⦁    İnstagram’da ödemeler
⦁    IGTV

Hakkında ayrıntılı bilgilere hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. 

Hesabınızı yönetme adımları

  

Dünyanın her tarafından milyonlarca farklı insanın kullandığı instagram mobil uygulamasında hesabınız ile ilgili bir sorun yaşadığınızda ya da hesabınız hakkında bilgi almak istediğinizde instagram yardım merkezinde bulunan hesabınızı yönetme ana başlığına tıklayarak aradıklarınıza cevap bulabilirsiniz. Hesabınızı yönetme ana başlığı altında instagram hesabınız ile ilgili yapabileceğiniz işlemler konusunda bilgi alabilirsiniz. Hesabınızı yönetme ana başlığı altında:


⦁    Gizlilik ayarları ve bilgiler
⦁    Hesabınızı silme
⦁    Hesap ve bildirim ayarları
⦁    Hesap ekleme
⦁    İnstagram reklamları hakkında

Başlıklarından birisini seçerek seçtiğiniz başlık hakkında hızlı bir şekilde aradığınız bilgilere ulaşabilirsiniz.

Instagram Sorun giderme ve giriş yardımı

İnstagram yardım merkezinde bulunan bu ana başlık sayesinde genellikle hesabınızda yaşadığınız sorunların çözümlerine yönelik bilgiler bulabilirsiniz. Sorun giderme ve giriş yardımı ana başlığına girerek “giriş yapamıyorum” ve “bir şey çalışmıyor” alt başlıklarına ulaşabilirsiniz. Bir şey çalışmıyor alt başlığına girerseniz karşınıza yaşadığınız sorunu daha da spesifikleştirmeniz için:

⦁    İlk adımlar
⦁    Bilinen sorunlar
⦁    Bir hata mesajı alıyorum

Gibi girebileceğiniz daha özel konulara yönelik alt başlıklar ile karşılaşabilirsiniz. Eğer herhangi bir hata mesajı almıyorsanız sorununuzun çözümünü büyük bir olasılık ile “bilinen sorunlar” alt başlığından bulabilirsiniz.

Gizlilik ve emniyet merkezi

İnstagram hesabınızın gizliliğini korumak için birçok bilgiye gizlilik ve emniyet merkezinde ulaşabilirsiniz. Gizlilik ve emniyet merkezinde:

⦁    Topluluk kuralları
⦁    Görünürlüğünüzü kontrol etme
⦁    Kötüye kullanıma karşı neler yapabileceğiniz öğrenin
⦁    Kişileri engelleme
⦁    Emniyet ipuçları
⦁    Ebeveynler için ipuçları
⦁    Kolluk kuvvetlerine yönelik bilgiler
⦁    Fotoğrafları güvenli bir şekilde paylaşma
⦁    Yeme bozuklukları hakkında 
⦁    İnstagram veri merkezi
⦁    Kullanım koşulları
⦁    Platform ilkesi
⦁    Topluluk ödeme koşulları

Alt başlıkları hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İşletmeler için instagram

İnstagram yardım merkezinde bulunan işletmeler için instagram ana başlığı altında işletmeniz adına açacağınız hesap hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Instagram yardım merkezi nedir ve nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız, yanıtı işte bu şekilde. Instagram’ı etkin bir şekilde kullanmak için siz de Instagram yardım merkezine göz atabilirsiniz.
 


Diğer İçeriklerimize göz atın:

İnstagram Hesap Kapatan Foto

İnstagram sponsorlu reklam verme

Tiktok Hesabı Silme 2021

Tiktok İle Para Kazanma Taktikleri

Blog içerikleri için blog yazılarımızı inceleyin!

Sende instagram hesabın için ucuz takipçi satın al ve hesabını etkişelime geçir!