YouTube Katıl Özelliği Aktif Etme

YouTube katıl özelliği aktif etme nasıl yapılır? YouTube katıl özelliği nasıl aktif edilir? Katıl işlevini detaylarıyla sizlere anlatıyoruz.

YouTube'un son birkaç senedir bütün yayıncılarına sunmuş olduğu katıl özelliği son derece dikkat çekiyor. Bu özellik sayesinde yayıncılar izleyicilerinden kolaylıkla para kazanabiliyor ve gelirlerini arttırabiliyorlar. Bir dönemler YouTube'un sadece reklamlardan para kazandırdığını biliyoruz. Ancak günümüzde izlediği yayıncıyı seven ve ona destekte bulunmak isteyen herkes katıl özelliğini aktif olarak kullanabilmekte. Aylık abonelik sistemi şeklinde sunulan katılın ayrıca birçok işlevi de mevcut. Katıla özel içerikler üreterek, videolar yaparak ve canlı yayınlarda katıl kullanıcılarına avantaj sağlayarak katıl abonesi çekmek de mümkün.

Birçok yayıncı katıl özelliğini aktif olarak kullanmakta. Öyle ki geçimini sadece katıl üzerinden sağlayan yayıncılar da mevcut. Dolayısıyla katılın son derece yararlı bir sistem olduğunu söylemek mümkün. Twitch ve benzeri platformlarda da bulunan bu abonelik sisteminin içerik üreticilerine yararı çok büyük. Böylece içerik üreticileri izleyicileriyle çok daha organik bir bağ kurabilmekte. Peki katıl özelliği nasıl açılır? Gelin bu konunun detaylarına göz atalım.

YouTube Katıl Özelliği Aktif Etme

Katıl özelliği partnerlik sistemi ile gelen bir işlevselliktir. Partnerlik sistemi de YouTube'da para kazanmanızı sağlayan bir onay sürecidir. Bu onay sürecinden geçmeniz durumunda partner olursunuz. Böylece videolarınızdan gelen reklamlarla para kazanmanız mümkün olur. Dolayısıyla Google Ads özelliği de aktif hale gelir. Ayrıca partnerlik şirketinize göre farklı işlevselliklerden de yararlanmanız mümkün. Birçok partnerlik şirketi bünyesinde bulunan yayıncılara içerik sağlama hizmeti de sunmakta. Bu sayede yayıncılar birbirleriyle etkileşime girebilmekte ve kitle alışverişi yapabilmekte.

Katıl özelliğini açmak için partner olmanız şart. Partner olmak için de belirli bir izlenme ve abone rakamını geçmeniz gerekiyor. YouTube tarafından belirlenen bu şartlar her kullanıcı için aynıdır. YouTube tarafından belirlenen partnerlik şartları şu şekilde;

  • 1.000'den fazla aboneye sahip olmak.
  • Son 12 ayda 4.000'den fazla izlenmeye sahip olmak.
  • Google Ads hesabına sahip olmak.

Bu şartları karşılamanız durumunda siz de partnerlik başvurunuzu yapabilirsiniz. Böylece katıl butonunu hızlıca aktif hale getirmeniz mümkün olacak.

  • YouTube katıl özelliği aktif etme
  • YouTube katıl özelliği nasıl aktif edilir
  • YouTube katıl butonu nasıl açılır
  • YouTube katıl butonu nasıl aktif edilir

Instagram'da hashtagler ve profil ziyaretleri nedir?
YouTube abone satın al
YouTube izlenme satın al
Instagram karışık takipçi