Tiktok Takipçi Hilesi 2021

Popüler mobil uygulama Tiktok’ta takipçi sayınızı artırmanın yollarından biri, Tiktok takipçi hilesi yapmak. Tiktok takipçi hilesi 2021 yılında da, 2020’de olduğu gibi size birçok seçenek sunuyor. Takipçi hilesi yaparak kolay bir şekilde, Tiktok’ta bir fenomen haline gelebilirsiniz. Peki Tiktok takipçi hilesi seçeneklerinde hangi alternatifler var? 2021 yılı için geçerli, Tiktok’ta 5 bin takipçi, 10000 takipçi ya da 100 bin takipçi gibi, fenomenlik seviyesinde takipçi kazanmanızı sağlayacak güncel takipçi hilelerine bakalım.

Tiktok 2021’de öne çıkan takipçi artırma hileleri şu şekilde:

⦁    Tiktok takipçi hilesi kodu girmek

⦁    Tiktok kullanıcı adınızı ve takipçi miktarını giriş yaparak hile yapmak

⦁    Google Chrome eklentisi ile Tiktok takipçi hilesi yapmak

⦁    Alternatif yöntem olarak, ucuza Tiktok takipçisi satın almak.

Şimdi bu yöntemlerle, Tiktok’ta nasıl takipçinizi artırabilirsiniz, bakalım.

2021 Tiktok takipçi hilesi yöntemleri: Tiktok takipçi hilesi kodu girme nedir?

Birçok sosyal ağda olduğu gibi Tiktok’ta da takipçi artırmak için çeşitli hilelere ve kısayollara başvurabilirsiniz. Bunlar açık, yani bug olarak da adlandırılır. Tiktok takipçi bug’ı konusunda en çok bilinen yöntemlere gelirsek, Takipçi hilesi kodu ilk sıralarda geliyor. Tiktok takipçi kazanmanın, tiktok takipçi ücretsiz artırma yöntemlerinin belki de en ünlüsü olan Tiktok takipçi hilesi kodunu anlatalım.

⦁    Bu yöntem daha önce, Twitter gibi sosyal ağlarda da kullanılmıştır. Bunun için web üzerinden Tiktok’a girmelisiniz. Tiktok hesabınıza girince, sayfaya sağ tıklayıp “öğeyi denetle” demelisiniz.

⦁    Öğeyi denetle dedikten sonra, sayfanın kaynağını göreceksiniz. 

⦁    Burada “konsol” kısmına, Tiktok takipçi hilesi kodunu girin. Bu kodu daha önce Twitter’da deneyenler bilir. Eğer bu konu paylaşmamızı istiyorsanız, yorum kısmında belirtebilirsiniz. Herkesin ulaşmasını istemediğimiz için, kodu sadece bilenlere bırakıyoruz. Google, Yandex ve diğer arama motorlarında 2021 Tiktok takipçi hilesi kodu yazmanız yeterli. 

Bu kodu girdikten sonra Tiktok hesabınız, sayfada hesabı açık bir şekilde duran ve “takip etme” butonunun göründüğü herkesi takip eder. 1000 kişiyi takip ettiğinizde ortalam dönüş hızı yüzde 40’tır. Yani 10 bin kişiyi takip ederseniz, 4000 tiktok takipçiniz olur. Tiktok takipçisi kazanma hilelerinden olan bu yöntem ile, her gün 4000 takipçi elde ederseniz, bir ayda 100.000 tiktok takipçisini ücretsiz alabilirsiniz.

Tiktok kullanıcı adı ve takipçi sayısı girme hilesi

Bazı Tiktok hilesi sitelerinde, sizden tek istenen kullanıcı adı ve istediğiniz takipçi sayısı miktarını girmenizdir. Tiktok kullanıcı adı ve takipçi sayısı girme hilesine gelirsek, örneğin sistem şu şekilde işler:

Tiktok kullanıcı adım: ornekkullaniciadi
İstediğiniz takipçi sayısı: 5000

Bunun ardından, takipçi sayınızı ve kullanıcı adınızı girdikten sonra “gönder” ya da “onay” tuşuna basmanız yeterli. Tiktok takipçi sayınızı hızla artırmanız için, bu gibi tiktok takipçi hilelerini kullanabilirsiniz. 2021 tiktok takipçi hilelerinde bu yöntemle birçok kişi, ciddi takipçi sayılarına ulaşmayı başardı.

Tiktok takipçi artırma için Google chrome eklentisi

Tiktok takipçi artırma hilesi 2021 yöntemleri içinde tarayıcı eklentileri de popüler. Bu modelde, tarayıcınıza tiktok takipçi hilesi eklentisi indirmek için ilk önce Google chrome mağazasına girin ve Tiktok takipçi araması yapın. Gelen eklentiyi indirin ve ardından Tiktok hesabınızla chrome’da giriş yapın. Ancak unutmayın ki bu eklentilerin tamamı güvenli değildir. Ucuza tiktok takipçisi alma ya da bedava tiktok takipçi hilesi araştırırken, sizden kişisel bilgilerinizi isteyen güvenilmez yerlere başvurmayın.

2021’de şifresiz Tiktok takipçi, beğeni ve yorum hilesi, Tiktok kalp, araba ve asa hilesi, hayran hilesi, online tiktok bot atma hilesi konusunda deneyebileceğiniz yöntemler bu şekilde. 

İlginizi çekebilcek diğer içerik: Tiktok Hesap Kapatma

Güvenilir ucuz kaliteli tiktok takipçi satın al ve hesabını hemen keşfete düşür!