Tiktok Hesap Kapatma

En popüler sosyal ağlar arasında ilk sırada yer alan Tiktok, Türkiye’de milyonlarca üyeye sahip. Arka planda çeşitli müzikler ve dublajlar kullanarak eğlenceli video çekmeyi sağlayan Tiktok’ta, hesabınızı silmek istiyorsanız Tiktok kalıcı hesap kapatma işlemi çok pratik. Tiktok hesap silme nasıl yapılır diye düşünüyorsanız, en kısa şekilde Tiktok hesabınızı nasıl kapatabileceğinizi anlattık.

Tiktok hesabı nasıl kapatılır?

iPhone ve Android akıllı telefonlarda Tiktok hesabı kapatmanın yolu, ilk olarak kalıcı hesap kapatma işleminden önce geçici kapatmadır. Tiktok, daha sonra kararınızı değiştirme olasılığınıza karşı hesabınızı ilk önce 30 gün devre dışı bırakır. 30 gün giriş yapmadığınız takdirde ise Tiktok hesabı kalıcı olarak kapanır. Bu nedenle, Tiktok’ta hesabınızı dondurduktan sonra, hesabınızı yeniden kullanmak için 30 gün süreniz olacak.

Tiktok hesabı silme adımları

Tiktok hesabı kapatmak istiyorsanız aşağıdaki adımları atın:

İlk olarak, iOS ya da Android sistemli akıllı telefonunuzdan Tiktok hesabınıza giriş yapın.

                                            

Tiktok hesabınıza giriş yaptıktan sonra, ekranın alt kısmının sağında yer alan profil simgesine dokunmalısınız.

                                         

Profil sayfanıza gittiğinizde, ekranın sağ üstünde üç nokta simgeli bir menü ikonu olacaktır. Ona dokunun.

                                      

Sonraki ekranda, “Hesabımı Yönet”e dokunmalısınız.

                       

Hesabımı yönet kısmında, Tiktok ile ilgili cihazları yönet, bölge ve Pro hesabına geç gibi ayarların en altında “Hesabı sil” seçeneğini göreceksiniz.

                     

Diğer sosyal ağlarda olduğu gibi hesabı kapatmak için, “Hesabı sil”e tıkladıktan sonra Tiktok şifrenizi girmelisiniz.

                                      

En son aşamada ise, Tiktok’ta ekranın altında yer alan kırmızı kutu içerisinde, “Hesabımı sil”i yeniden göreceksiniz. Buna dokunun.

                               

Tiktok hesabı kapatma adımlarını tamamladıktan sonra uygulama, daha önce bahsettiğimiz gibi 30 günlük süre boyunca hesabınızı dondurur. Hesabınız dondurulduğu müddette içerikleriniz silinir ve profilinize aramalardan erişilmez. Tiktok arkadaşlarınız size mesaj gönderemez. Tiktok’ta kalıcı hesap silme işlemi için, bu 30 gün boyunca hesaba girmemelisiniz.

Tiktok hesabını kapatmanın, dondurma süresinin ardından kalıcı olacağını ve sonrasında hiçbir şekilde Tiktok hesabınızı geri açamayacağınızı unutmayın. Takipçileriniz, mesajlaşmalarınız ve içerikleriniz tamamen silinecektir. Gönderdiğiniz mesajlar ise, önbellekte kalması durumunda karşı tarafta bir süre kalabilir. 

Tiktok takipçinizi nasıl artırabilirsiniz?

Hesabınızı dondurmaktan vazgeçer ve takipçi sayınızı artırarak Tiktok’un en iyi hesaplarından birine sahip olmak isterseniz, hızlı teslimat ve organik Türk takipçi avantajı ile Tiktok takipçi satışının olduğu sosyaldostum üzerinden uygun fiyatlı Tiktok takipçisi satın alabilirsiniz. Tiktok hesabı dondurma ve silme, elbette ki zaman zaman gerekli olan bir işlem olabilir, ancak Tiktok’a geri dönerseniz ya da Tiktok’ta yan bir ikinci hesap açmayı düşünürseniz, her paylaşımınızın on binlerce kere izlenmesi, en ünlü Tiktokerlardan biri olmak ve Tiktok’tan para kazanmak için, Tiktok takipçisi satın alabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük sosyal ağı Tiktok’ta takipçi, izlenme, beğeni ve yorum satın almak için Tiktok takipçi paketlerine göz atın. 

İlginizi çekebilir: Tiktok Yorum Rekoru

Sende hemen ucuz güvenilir tiktok takipçi satın al ve hemen hesabını yükselişe geçir!