Tiktok Yorum Rekoru

Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan Tiktok, milyonlarca üyesi ile her gün birçok kaliteli içeriğin yer aldığı, üyelerin kendi aralarında mesajlaşabildiği harika bir ortam. iPhone ve Android telefonlarda en çok indirilen uygulama olan Tiktok ile ilgili sayılar ve rekorlar da haliyle merak ediliyor. Tiktok yorum rekoru ve Tiktok beğeni rekoru gibi konularda, platformun üyeleri hangi üyeler rekor sayılara ulaştı diye merak ediyor. Peki Tiktok’da bu zamana kadar en yüksek beğeni ve yorumu alan içerikler hangileri oldu? Tiktok yorum ve beğeni rekorlarına kimler imza atmış bakalım.

Tiktok’ta yorum almak: Nasıl popüler bir fenomen olursunuz?

İzlenme almak ve beğeni almak arasında ciddi bir fark var. Instagram’da olduğu gibi Tiktok’ta da, izlenmeyi herkes alabilir ancak yorum almak, önemli bir etkileşim almaktır ve takipçilerle iyi bir bağlantı kurduğunuz anlamını taşır. Bundan ötürü Tiktok’ta yorumlar son derece önemli. Tiktok’ta takipçi sayınızı artırarak bir fenomen olmak istiyorsanız, yüksek sayıda yorum almalısınız. Tiktok canlı yayın ve normal paylaşımlarda aldığınız yorumlar, hesabınızın ne kadar kaliteli olduğunu gösteren önemli detaylardandır. Tiktok yorum rekoru ile beğeni rekorunun ne olduğunu merak ediyorsanız, listeye bakalım.

Tiktok yorum rekoru alan paylaşımlar ve fenomenler

Tiktok hem Çin, hem  ABD hem de Türkiye gibi, dünyada birçok ülkede meşhur. Tiktok’ta alınan beğeni ve yorum rekorları da bu anlamda dünya çapında sevilen gönderilere gidiyor. Tiktok yorum rekoru kıran paylaşımlara baktığımızda genellikle, her ülkeden insanları görüyoruz. Aralarında kisonkee, justmaoki, billieeilish ve bellapoarch gibi tiktok fenomenlerinin yer aldığı, rekortmen tiktok paylaşımlarına gelirsek şu şekilde:

Bellapoarch: 1,5 milyon Tiktok yorumu ile en çok tiktok yorumu almayı başaran kullanıcı
Tiktok’ta diğer çok fazla yorum almayı başaran fenomenlere gelirsek, britishpromise.cats adlı kullanıcının, 33 milyon beğeni alan paylaşımı 500 bine yakın hyorum almıştır. Diğer bir Tiktok yorum rekoru ise billieeilish adlı kullanıcının 26 milyon beğeni alan paylaşımına gelen 628 bin yorumdur. Yani Tiktok yorum rekoru, gördüğünüz gibi son derece yüksek, yüz binlerce yorum alan kişilerden oluşuyor.

Tiktok’ta nasıl daha çok yorum alırım?

Tiktok hesabınızı etkin bir şekilde kullanarak siz de yorum sayınızı artırmak istiyorsanız, öncelikle takipçi sayınızı artırmalısınız. Tiktok takipçi satın alarak gönderilerinizi daha çok kişiye eriştirebilir, keşfet sayfasında yeni insanların önüne çıkabilirsiniz. Tiktok takipçi arttırma yöntemlerine göz atın ve Tiktok takipçi paketleri fiyatlarını inceleyin. Dünyanın en popüler sosyal ağlarından Tiktok’ta, belli bir takipçiye ulaştığınızda Tiktok’tan para kazanmak mümkün olacak. 

Diğer içerik : Tiktok Beğeni Hilesi

En uygun ucuz güvenilir tiktok takipçi satın al ve hemen yükselişe geç.