Instagram Kaybolan Mesaj Modu Nedir, Nasıl Çalışır?

Instagram DM ile mesajlaşma özelliğini sık kullanıyorsanız, popüler sosyal ağ ilginizi çekebilecek yeni bir özellik tanıttı. Instagram’ın kaybolan mesaj modu adıyla sunduğu bu özellik, özel mesajlaşmaları daha özel bir şekilde yapmanızı sağlayacak. Birçok kişinin aklında olan, kaybolan mesaj modu nedir ve Instagram kaybolan mesaj modu nasıl çalışır sorularını yanıtladık.

Kaybolan mesaj modu nedir?

Instagram kullanıcıları, DM sayfasında yakın zamanda “Instagram kaybolan mesaj modunu açmak için yukarı kaydır” uyarısı görmeye başladı. Bu da, kaybolan mesaj modu nedir sorusunu akıllara getirdi. 

Kaybolan mesaj modu, Instagram’da daha özel bir şekilde mesajlaşmayı sağlayan, mesajların kendiliğinden silindiği bir özelliktir. Mesajlar, bu modu kullanırken görüldükten sonra kaybolur. Sohbet gruplarında kaybolan mesaj kullanılıyorsa, mesaj herkes tarafından görüldükten sonra kaybolur.

Kaybolan mesaj modu nasıl çalışır?

Özelliği kullanamabilmeniz için, bir Instagram görüşmesinde “kaybolan mesaj modunu açmak için yukarı kaydır” ifadesini görmeniz gerekir. Bu ifadeyi görmüyorsanız, henüz Instagram uygulamanız güncellenmemiş demektir ve en son sürüme güncellemeniz gerekir. 

⦁    Uygulamanız güncelse, bir mesajlaşmada Instagram kaybolan mesaj modunu açmak için, yukarı kaydırmanız yeterli olacak. Kaybolan mesaj moduna geçince, Instagram karanlık temaya geçmektedir. 

⦁    Kaybolan mesaj modunu dilerseniz sürekli olarak açık bırakabilir, dilerseniz ihtiyacınız olduğu zaman açabilirsiniz.

⦁    Bir kişi ile mesajlaşırken kaybolan mesaj modunu açarsanız, konuştuğunuz kişi için de bu mod açılır. 

⦁    Instagram kaybolan mesajların diğer bir özelliği de, DM’den konuştuğunuz kişinin mesajının ekran görüntüsünü alırsanız, o esnada bildirim gider. Bu nedenle, ekran görüntüsü alırken dikkatli olmalısınız.

⦁    Kaybolan mesajların diğer bir yönü de, otomatik olarak kaybolmalarına karşın şikayet edilebilmeleri. Dolayısıyle taciz ya da hakaret içeren bir mesajı raporlayabilirsiniz.                   

Instagram kaybolan mesajlar modunu kullanın

Geçmişte Snapchat’in hayatımıza kazandırdığı kaybolan mesajlar, gizlilik odaklı iletişimi tercih edenler için etkili bir özellik. Instagram hesabınız güncelse, hızlı bir şekilde yukarı kaydırarak kaybolan mesajlar moduna geçiş yapabilirsiniz. 
Ekran görüntüsü alınmayan, özel bir konuşma yapmak için Instagram kaybolan mesajlar özelliği, yeni ve beğeni toplayan bir özellik oldu. 

instagram, kaybolan mesajlar, instagram kaybolan mesajlar,

Bu içerik dikkatinizi çekebilir: İnstagram Hesap Kurtarma 2021

Sende güvenilir instagram takipçi satın al ve hesabını binlerce insan takip etsin!