İnstagram Hesap Kurtarma 2021

İnstagram hesap kurtarma 2021 yılında kullanıcılar için oldukça basitleştirilmiş bir durumdur. Kullanıcıların hesaplarının çalınması veya şifrelerini unutması gibi sebeplerden dolayı hesaplarına erişimlerini kaybetme durumları yaşanabilmektedir. İnstagram hesap kurtarma işlemini yapmak isteyen kullanıcılarımız için bu işlemi en kısa yoldan nasıl yapacaklarını açıklayacağız. İnstagram hesap kurtarma 2021 işlemi için öncelikle hesabınıza erişiminizin kesinlikle olmadığından emin olmanızdır. Şifrenizi unutmanız durumunda belirlemiş olabileceğiniz tüm şifrelerinizi denemeniz ve hesabınıza erişiminizin kesinlikle yapılamadığından emin olduktan sonra İnstagram hesap kurtarma işlemine başlayınız. Bunun sebebi İnstagram hesap kurtarma işleminin zor bir işlem olmasından kaynaklanmaktadır. İnstagram hesap kurtarma işlemi kötü niyetli kişilerce hesap ele geçirmek için kullanılmaması için İnstagram kullanıcılardan hesabının kendine ait olduğunu kanıtlaması adına oldukça çok bilgi talep etmektedir.

İnstagram Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır? 

⦁    İnstagram hesap kurtarma işlemi için öncelikle mobil cihazınız veya internet tarayıcınız üzerinden instagram giriş bölümüne geliyoruz.

⦁    Hesap kurtarma işlemine başlamak için ‘’Giriş yapmak için yardım al’’ bölümüne tıklıyoruz.

⦁    Açılan sayfada bizden hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresinizi giriyorsunuz. Dilerseniz bu bölüme kullanıcı adınız ile de giriş yapabilirsiniz. Bu işlemin ardından e- posta adresinize gelen kurtarma mesajına tıklayarak şifrenizi sıfırlayabilir ve hesabınıza yeniden giriş yapabilirsiniz.

⦁    Eğer e-posta hesabınıza erişiminizi kaybettiyseniz ve kurtarma mailini alamıyorsanız alt bölümde bulunan ‘’Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?’’ bölümüne tıklıyoruz.

⦁    Açılan bölümde kullanıcıya birçok giriş problemi nedeni sunulmaktadır buradan size en uygun olan problemi seçiyor açılan çözüm önerileri bölümünde anlatılan adımları uyguluyorsunuz.

⦁    Şifrenize hiçbir şekilde ulaşım sağlayamamanız durumunda İnstagram hesap kurtarma işlemi için yardım merkezi size hesabınızla ilgili sorular iletmekte ve sizden belli şartlar ile fotoğrafınızı talep etmektedir. İstenilen bu işlemleri yaparak İnstagram yardım merkezine bildiriyorsunuz.

⦁    İnstagram hesap kurtarma talebinizin incelenmesi ardından size 7 gün içerisinde geri dönüş yapılıyor ve gerekli şartlar sağlanmış ise hesabınızın yeni şifresi sıfırlanıp size iletiliyor.

İnstagram hesap kurtarma işlemi adımları bu şekilde yapılmaktadır. Hesabınızın erişimini kaybetmeme konusunda siz değerli kullanıcılarımızı uyarmak isteriz hesabınızın erişimini kaybetmeniz durumunda İnstagram hesap kurtarma 2021 işlemi kullanıcılar için zaman alan bir süreç olmaktadır. Hesap çalınma veya kaybetme durumunun yaşanmasının en önemli sebeplerinden birisi İnstagram takipçi satın alarak hesabını geliştirmek isteyen kişilerin hesaplarının şifresini bu kişiler ile paylaşmasından kaynaklanmaktadır.

İnstagram takipçi satın almak veya başka bir işlem için kesinlikle şifreniz gibi özel bilgilerinizi bu şahıslar ile paylaşmayınız. İnstagram takipçi satın almak için şifreniz gibi özel bilgileriniz kesinlikle gerekli değildir. Dilerseniz sosyaldostum.com adresi üzerinden şifresiz İnstagram takipçi satın al hizmetine ulaşabilirsiniz.

İlgili içerik: İnstagram Takipçi Satın Almak Mobil Ödeme Yöntemi