İnstagram Hareket Yüklenemedi

Instagram hareket yüklenemedi hatası, popüler uygulamada zaman zaman ortaya çıkan bir sorun. Instagram hareket yüklenemedi hatasını alan kullanıcılardan bazıları Instagram hesaplarına hiç giremezken, bazıları da yüklenen gönderileri göremedi. İnstagram hareket yüklenemedi hatası konusunda Instagram’dan doğrudan bir açıklama gelmedi ve bu sorun kısa süre içinde çözüldü ancak zaman zaman bazı ülkelerde, Instagram kullanıcılarına hareket yüklenemedi hatası geliyor. Peki Instagram hareket yüklenemedi hatası çözümü var mı? Hareket yüklenemedi hatasını aldığınızda ne yapmanız gerekir? Instagram hataları içinde en bilinenlerden biri olan hareket yüklenemedi hatası nedeniyle birçok kişi hesabındaki gönderilere erişemiyor ve sorun yaşıyor. Instagram hataları içinde en çok karşılaşılan Instagram 2021 hata kodlarından biri olan hareket yenilemedi uyarısını alıyor, Instagram hesabınıza erişemiyor ve benzeri problemler yaşıyorsanız sorunun çözümünü anlattık. 

Instagram hareket yüklenemedi nedir?

  

Instagram dünya çapında bir milyar aktif kullanıcısı ile, dünyanın en sevilen sosyal medya ağı. Ancak bu yüksek kullanıcı sayısı bazen sorunlara da neden oluyor. Bu sorunlar, Instagram sunucularına olan aşırı yüklenmeleri ve server problemleri nedeniyle erişim hatalarını da kapsıyor. Instagram hareket yüklenemedi nedir diyorsanız, Instagram’ın bu hatası, uygulamayı sanki internet erişimi yokmuş gibi algılamasına neden oluyor. Bu da Instagram kullanırken her ne yapıyorsanız yapın, sorunlara yol açıyor. Instagram hareket yüklenemedi nedir diyorsanız bu hatanın kaynağı siz değilsiniz, Instagram kaynaklı bir hata olan hareket yüklenemedinin çözümüyle ilgili neler yapmanız gerektiğini anlattık.

Instagram hareket yüklenemedi hatası çözümü

Instagram hesabınızda “hareket yüklenemedi” hatası alıyorsanız ve fotoğraf ve videolara erişimde, beğeni ve yorum gibi bildirimleri almada sorun yaşıyorsanız sorunun kaynağı siz değilsiniz, Instagram hareket yüklenemedi hatasının nedeni Instagram server problemleridir. Ancak bununla birlikte yapabileceğiniz bazı işlemlerle bu hatayı giderebilirsiniz. Instagram’a erişim sorunu yaşıyor ve hareket yüklenemedi hatasını aşamıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

⦁    İlk olarak akıllı telefonunuzu kapatıp yeniden açın.

⦁    Instagram’a farklı bir kişinin hesabından giriş yapmayı deneyin ve bu sayede hareket yüklenemedi hatasının sizin hesabınıza özgü olup olmadığını anlayın.

⦁    İnternete erişim kanalınızı değiştirin, yani wi fi ile giriyorsanız LTE ile 4.5 G’den bağlanmayı deneyin, tam tersini de deneyebilirsiniz.

⦁    VPN özelliği sunan Opera gibi tarayıcıları açarak Instagram’a girin.

⦁    DNS ayarlarına göz atın.

⦁    Eğer problem çözülmüyorsa Instagram’ı yeniden yükleyebilirsiniz.
⦁    Sorun hesabınızdan kaynaklanıyorsa, cihazınızı sıfırlamayı da deneyebilirsiniz.

Instagram hareket yüklenemedi hatası ve çözümünün adımları işte bu şekilde. Eğer lokal bir problem varsa bu çözüm yollarını deneyin ancak Instagram erişim sorunu dünya genelinde yaşanıyorsa ya da Türkiye’de instagram’a erişilemiyor gibi ulusal bir durum varsa, bunun için beklemeniz ve yetkililerin açıklamalarını beklemek gerekebilir. Erişim sorunlarında kimi zaman, instagram gibi uygulamalar güncelleme yayınlamaktadır ve hatalar için yama gönderir. Bu nedenle siz de uygulamanızın güncelliğini kontrol edebilirsiniz. Instagram erişim sorunu haberlerini takip ederek, güncel Instagram giriş hatalarını öğrenebilirsiniz. 


Diğer içerikler için:

İnstagram Destek Hattı

İnstagram Akış Yenilenemedi Hatası​​​​​​​

Tiktok Takipçi Hilesi 2020​​​​​​​

Tiktok Takipçi Arttırma Yöntemleri

Sende hemen instagram takipçi satın al ve hesabının etkileşimini yükselt!