İnstagram Akış Yenilenemedi Hatası

Popüler sosyal ağ Instagram, her gün milyonlarca kişinin giriş yaptığı bir mecra. Instagram, buna bağlı olarak zaman zaman aşırı kullanım nedeniyle teknik sorunlara sahne olabiliyor. Instagram akış yenilenemedi hatası bunların başında geliyor. Instagram’da ana sayfada vakit geçirirken, en son paylaşımları görüntülemek için sayfayı yenilediğinizde hiçbir yeni gönderi gelmediğinde, Instagram size akış yenilenemedi hatasını gönderir. Instagram’da zaman geçirirken en kötü hatalardan biri olan bu durum, yeni paylaşımları görmenizi engeller.

Instagram akış yenilenemedi ne demek?

Instagram’ın akış yenilenemedi hatasının birçok nedeni olabilir. Bu nedenler cihazınız kaynaklı olabildiği gibi Instagram’ın sunucularından kaynaklı, küresel çapta genel bir hata olabilir, kimi zamansa internet bağlantısı kaynaklıdır. Instagram akış yenilenemiyor hatası geldiğinde sadece gönderilere değil, hikayelere ve özel mesajlara da ulaşımda sorun yaşayabilirsiniz. Instagram bir Facebook şirketi olduğu için zaman zaman Facebook ve Instagram’da eş zamanlı olarak da teknik sorunlar yaşanabilir. Instagram akış yenilenemedi hatası çözümü buna bağlı olarak, son derece basittir ve birkaç kısa işlemler halledilebilir. Instagram’da akış yenilenemiyor hatasını nasıl çözebilirsiniz, bakalım.

Instagram akış yenilenemedi hatası çözümleri

Instagram’da akış yenilenemedi hatası alırsanız, mevcut problemi saptamak için birkaç seçenek olacak. Aşağıdaki durumlardan bazıları söz konusuysa, Instagram’ın akış yenileme hatası çözülebilir. İşte Instagram akış yenilenemedi hatası çözümleri.

Zayıf bağlantı

Instagram’da, akış yenilenemiyor hatası alıyorsanız en muhtemel sorun, internet bağlantınızdaki zayıflıktır. Akıllı telefonunuzda ister 3G ya da 4.5 G LTE ile bağlı olun, isterseniz wi-fi’de olun, bağlantınızda bir sorun varsa Instagram’da akış yenileme hatası alırsınız. Bu sorunu tespit etmek için yapmanız gereken, örnek olarak wi-fi ağındaysanız kablosuz interneti kapatıp, kendi internetinize geçebilirsiniz. Böyle bir durumda, wi-fi kaynaklı erişim sorununu aşmış olursunuz.

Instagram’dan kaynaklanan hata

Instagram, bir milyar aktif kullanıcıya sahip bir dünya. Hal böyle olunca, zaman zaman sunucu ya da bakım kaynaklı hatalar olabiliyor. Instagram kaynaklı sorunları aşmanın bir yolu yoktur, ancak uygulamayı kapatıp yeniden giriş yapabilir, dilerseniz Instagram’ı silip tekrar yükleyebilirsiniz.

Önbellek hatası

Instagram akış yenilenemiyor hatasında bazen çözüm, telefonun önbelleğini sıfırlamaktır. Telefonunuzda önbellek, daha önce giriş yaptığınız ve sık girdiğiniz platformlarda önceden yüklü olan verileri aynen sunarak, daha hızlı bir deneyim yaşamanızı sağlar ancak önbellek bazen sorunlara da neden olabilir. Mobil arama geçmişiniz ve çerezleri silerek, Instagram’ı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz


Instagram akış yenilenemedi hatası çözümleri yukarıda görüldüğü gibi. Genel olarak Instagram’da bu hatayı alanlar, aşağıdaki olası çözüm yollarını da dener, eğer düzelmiyorsa dünya çapında bir Instagram erişim sorunu da söz konusu olabilir.

Telefonun mobil internetini kapatıp wi-fi ile bağlanmayı deneyin, ya da tam tersi de geçerlidir. 
DNS ayarlarını 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapabilirsiniz, bu da Instagram akış yenilenemedi DNS hatasına karşı etkili bir önlemdir. 
Uygulamayı tekrar yüklemek ya da fabrika ayarlarına dönmek de, birçok kişinin yaptığı son çözüm adımıdır. 

En uygun kaliteli türk aktif instagram takipçi satın al hesabını binlerce insan takip etsin!

İlginizi kesinlikle çekicek: İnstagram Hesap Dondurma Linki 2021