İnstagram Giriş Yap İnstagram'a Nasıl Girilir?

Instagram’a giriş yapmak, Türkiye’nin en popüler sosyal ağında milyonlarca insanla takipleşmek, mesajlaşmak ve fotoğraf paylaşmak ile harika bir aktivite. Peki Instagram’a nasıl girilir? Facebook bünyesinde bir uygulama olan ve iPhone, Android akıllı telefonlardan giriş yapılabilen Instagram’a giriş yapmanın adımlarını en basit hali ile anlattık. Fotoğraf ve videoların yanı sıra, Reels ile montajlı ve müzikli videolar, hikayeler ve çok daha fazlasını sunan Instagram’da yer almak istiyorsanız, Instagram’a nasıl giriş yapabileceğinizi anlattık.

Instagram nedir?

Instagram, 2010’lu yılların başında kurulan ve akıllı telefonlardan giriş yapılabilen bir uygulama. Fotoğraf paylaşım uygulaması olarak çıksa da, sonrasında bir sosyal ağa evrilen Instagram’da bugün en ünlü sanatçılar, vloggerlar, satış yapan butikler ve eğlenceli konsept hesaplar yer alıyor. Direct Message özelliği ile yeni insanlarla mesajlaşarak, fotoğraf göndererek iletişim kurabildiğiniz Instagram, en popüler mobil uygulama. Ancak Instagram’a giriş nasıl yapılır merak ediyorsanız, instagram’a giriş yapmak için izlemeniz gereken yolları özetledik. Günümüzde hem mobil uygulamalardan hem de masaüstü web sitesinden giriş yapabileceğiniz Instagram, kullanımı en kolay uygulamalar arasında.

Instagram hesabına nasıl girebilirim?

Instagram, dünya çapında 1 milyardan fazla, Türkiye’de ise 40 milyondan fazla, neredeyse nüfusun çoğu tarafından kullanılan bir uygulama. Fotoğraf ve video yanı sıra story paylaşabileceğiniz, takipçi sayınızı artırarak marka işbirlikleri ile para kazanabileceğiniz Instagram’da herkese hitap eden özellikler var. Ancak Instagram giriş yapma konusunda hızlı ve pratik adımları merak ediyorsanız, anlattık.

Instagram’a nasıl girilir: Adım adım Instagram'a giriş yapmak

Instagram’a giriş yapabilmek için, ilk olarak bir hesabınızın olması gerekiyor, hesabınız yoksa, aşağıdaki adımları takip edin:

⦁    Instagram uygulamasına gidin ve hesap oluşturma sayfasına girin.
⦁    Instagram’a üyelik için bir mail adresi, telefon ve şifre girin. 
⦁    Instagram’a üyeliğiniz, telefon ve mail onayının ardından tamamlanır.
⦁    Instagram kullanıcı adınızı, uygulamanın ayarlar penceresinde değiştirebilirsiniz.
⦁    Instagram’dan çıkış yaptıktan sonra yeniden girdiğinizde hesap bilgileriniz hatırlanır.
⦁    Eğer ikinci bir hesap kullanmak istiyorsanız, instagram çoklu hesap desteği ile yeni bir hesabı da ekleyebilirsiniz. Bunun için ayarlar menüsüne gitmeli, yeni hesap ekle butonuna tıklamalısınız.

Instagram’da halihazırda bir hesaba sahipseniz, izlemeniz gereken yol şu şekilde:

Android, iPhone ya da web Instagram üzerinden siteyi açın. 
Kullanıcı adınız ve şifrenizi girin, şifrenizi unuttuysanız sıfırlayabilirsiniz. Dilerseniz Facebook üzerinden Instagram’a giriş yapabilmeniz de mümkün. 

Instagram nasıl kullanılır?

Instagram giriş yapma işlemi gördüğünüz gibi bu kadar pratik. Peki instagram’a nasıl girilir sorusuna yanıt bulduğumuza göre, Instagram’ı nasıl kullanacaksınız? Instagram’ı en iyi şekilde kullanmanız için bilmeniz gerekenler şöyle:

⦁    Uygulamaya girdikten sonra, paylaş bölümünde bir artı işaretine tıklayıp, fotoğraf paylaşabilirsiniz. O anda kameranızdan fotoğrafı çekebileceğiniz gibi, dilerseniz galeriden de fotoğraf seçebilirsiniz.

⦁    Üst barda profil fotoğrafınızın içinde yer aldığı bir yuvarlak göreceksiniz. Bu yuvarlak Instagram hikayelerini temsil eder. Instagram hikayesi paylaşmak için ona tıklayın. Hikayeler, dikey telefon ekranı ile çekilebilir. Instagram hikayeleri, 24 saatliktir ve sonra kaybolur. Instagram hikayeleri paylaşan arkadaşlarınıza yanıt yazabilir, kendi hikayelerinizde de aynı şekilde cevaplar ya da tepkiler alabilirsiniz. Instagram’ın en eğlenceli özelliklerinden biri olan Hikayeler’de, kimlerin hikayerinize baktığını da görebilirsiniz.

İnstagram giriş yapmayı düşünenler ve Instagram’a nasıl giriş yapılır diye merak edenler için, popüler sosyal ağa giriş adımları ve Instagram kullanma rehberi, bu şekilde. Instagram’da bir adım öne çıkmak ve daha çok kişiye ulaşmak isterseniz, Instagram takipçisi satın alabilirsiniz.

Diğer içerik için : İnstagram Hesap Silme 2021

Sende hesabın için ucuz takipçi satın al ve daha çok kişiye ulaş!