Instagram Durduruldu Hatası Çözümü Nedir?

Instagram durduruldu hatası çözümü nedir? Bu hata neden kaynaklanmaktadır? Bütün ayrıntılarıyla sizlere hatanın çözümünü sunuyoruz.

Son zamanlarda Instagram'da karşılaşılan en sık sorunlardan bir tanesi de durduruldu problemi. Birçok nedenden ötürü durduruldu problemini ortaya çıkabildiğini görmekteyiz. Bu bağlamda ilgili sorunun tek bir çözümü de bulunmamaktadır. Zira farklı farklı nedenlerden ortaya çıkması muhtemelen olan bu sorunu farklı farklı yollarla çözmek mümkün. Eğer bu hatayla karşı karşıyaysanız olması muhtemel olan sorunlar temelde üçe ayrılmakta. Cihaz sorunu, uygulama sorunu ya da hesap sorunu. Eğer ortada bir cihaz ya da uygulama sorunu söz konusu ise çözüm çok kolay. Fakat hesap sorunlarında çözüme ulaşmak adına Instagram ile iletişime geçmeniz gerekebilir.

Öncelikle problemi tespit etmek adına farklı cihazlar aracılığıyla Instagram'a giriş yapmanızı tavsiye etmekteyiz. Böylece sorunun kendi cihazınızda ya da uygulamanızda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunun için masaüstü üzerinden ya da farklı bir telefon üzerinden Instagram hesabınıza giriş yapın. Instagram hesabınıza giriş yaparken Google Play Store ya da App Store üzerinden ulaşabileceğiniz Instagram'ı kullanmayı unutmayın. Çünkü tarayıcı üzerinden giriş yapacağınız Instagram adresi bu konuda kıstas olmayacaktır. Hesabınıza farklı bir cihazdan giriş yaptıktan sonra bir süre zaman geçirin. Eğer bu süre zarfında herhangi bir hata ile karşılaşmıyorsanız sorun cihazınızdadır. Hata çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

Instagram Durduruldu Hatası Çözümü

  • Telefonunuzun ayarlar kısmına gelin.
  • Ayarlar kısmından uygulamalarım sekmesine giriş yapın.
  • İlgili bölümden Instagram uygulamasını bulun.
  • Ardından Instagram uygulamasının bütün verilerini temizleyin.
  • Veri temizleme işleminden sonra Instagram uygulamasını cihazınızdan kaldırın ve telefonunuzu yeniden başlatın.
  • Ardından App Store ya da Google Play Store üzerinden Instagram'ı tekrar kurun.

Bütün bu adımları eksiksiz bir şekilde uyguladıktan sonra Instagram hesabınızı rahatlıkla kullanmanız mümkün olacaktır. Ancak bahsettiğimiz adımların farklı telefon modellerine göre değişebildiklerini de belirtelim. Fakat temeldeki bütün adımlar aynıdır. Dolayısıyla yapmanız gereken asıl şey cihazınızın uygulamalar kısmından Instagram'a bağlı bütün verilerini silmek olacak. Bütün bunların yanı sıra probleminiz hâlâ çözülmediyse üçüncü parti uygulama bazlı bir problem olabilir. Eğer Instagram uygulamanızı takip eden ya da etkileyen farklı bir programınız varsa bunu silin. Böylece sorunu kolaylıkla aşacaksınızdır.

  • Instagram Durduruldu Hatası
  • Instagram Durduruldu Sorun Çözümü
  • Instagram Durduruldu Sorunu
  • Instagram Durduruldu Hatası Çözümü

1 milyon takipçili fenomen hesaplar ne kadar para kazanıyor?  Tıklayın ve görün.
Instagram takipçi satın al fırsatlarından yararlanın.
Instagram Türk takipçi sizleri bekliyor.
Tüm bloglara buradan göz atın.