İnstagram Bildirim Açma

Severek kullandığımız sosyal platform Instagram’da, takip ettiğimiz kişilerin en son paylaşımlarından haberdar olmak ve onlara dair hiçbir şeyi kaçırmamak için yapabileceğiniz en önemli şeylerden biri Instagram bildirim açma olacaktır. Instagram bildirimlerini açarak, bir hesabın fotoğraf, video, hikaye, canlı yayın gibi tüm aktivitelerinden ilk siz haberdar olabilirsiniz. Instagram bildirim açma son derece kısa sürede, pratik bir şekilde yapılabilecek bir işlem. Peki Instagram bildirim açma nasıl yapılır? 

Instagram bildirimleri nasıl açılır?

Instagram’da, bildirim açma konusunda iki farklı düşünce olabilir. Instagram’ın genel olarak tüm bildirimlerini iPhone ya da Android akıllı telefonlardan açma, ikincisi ise Instagram’da takip ettiğiniz kişilerin gönderi ve hikaye bildirimlerini açma. Bu ikisi için de neler yapmanız gerektiğini anlatacağız.

iPhone’da Instagram uygulama bildirimlerini açmak

iPhone’da Instagram’dan hiç bildirim almıyorsanız, yapmanız gereken telefonun ayarlar uygulamasına gidip, bildirimler menüsü üzerinden bir güncelleme yapmaktır. Bunun için iPhone’da aşağıdaki adımları takip edin:

⦁    İlk olarak iPhone ayarlarını açın ve dişli simgesine dokunun.
⦁    Burada, bildirimler’e dokunun. 
⦁    Bildirimler kısmına gelince Instagram’a dokunun. 
⦁    Instagram’a dokunduktan sonra, “Bildirimlere izin ver” seçeneğine dokunmalısınız.
⦁    iPhone’da Instagram bildirimlerini ayarlarken, sesli ya da banner olarak bildirim alma seçeneklerini belirleyebilirsiniz.

Android’de Instagram uygulama bildirimlerini açmak

Android cihaz kullanıyorsanız ilk olarak ayarları açın. Dişli simgesine benzeyen Android uygulama ayarlarında “uygulamalar”a dokunun. 
Yüklü uygulamaların listesi çıktığında Instagram’a dokunun.
Sonraki adımda Bildirimler’e dokunun.
Bildirimleri göster sekmesinin yanındaki anahtara dokunun, maviye döndüğünde Instagram bildirimleri açma işlemi gerçekleşir.

Instagram’da takip ettiğiniz kişinin bildirimlerini açma

Instagram bildirim açma konusunda en çok merak edilenlerden biri, takip edilen kişilerin bildirimleri nasıl açılır. Instagram’da, temel olarak takip edilen kişilerin iki farklı bildirimi mevcuttur. Gönderi bildirimi ve hikaye bildirimi. Bu bildirimler açık olduğunda, bir kişi bir paylaşım yaptığında size bildirim gelir ve ilk olarak paylaşımı siz görebilirsiniz.

Peki Instagram bildirim nasıl açılır? Instagram bildirim açmak için iPhone ya da Android akıllı telefonunuzun uygulamasında aşağıdaki adımları atmanız yeterlidir:

⦁    Bildirimleri açmak istediğiniz kişinin profiline gidin. 
⦁    “Takiptesin” ve ardından “Bildirimler”e dokunun.
⦁    Bildirimleri açmak için, o esnada bir ekran göreceksiniz. Hikayeler, gönderiler ve IGTV yanındaki anahtara dokunarak takip ettiğiniz kişinin bildirimlerini açabilirsiniz. 

Instagram’da bildirim açma konusunda toplu bir işlem yoktur. Takip ettiğiniz kişinin bildirimlerini tek tek açmalısınız. Daha sonra instagram bildirim kapatma işlemi için aynı yere gelerek, bildirim gönderi anahtarları üzerinden ilgili kişilerin Instagram bildirimlerini kapatabilirsiniz. Anasayfanızda ya da hikayeler şeridinde hiç görmek istemiyorsanız, sessize de alabilirsiniz. Instagram sessize alma da en çok yapılan işlemler arasında yer alıyor. 

Sende hemen en güvenli şekilde hesabına instagram takipçi satın al ve hesabını yükselt veya instagram hesabındaki fotoların için beğeni satın al ve keşfete düşme şansını arttır!

İnstagram bildirim nasıl açılır ile ilgili arananlar;

  • Iphone instagram bildirimleri nasıl açılır?
  • Instagram bildirimleri nasıl açarım?
  • Bildirimler nasıl açılır?
  • Iphone bildirimler nasıl açılır?
  • Instagram kişiye özel bildirim açma
  • Instagram gönderi bildirimi açma 2020
  • Instagram hikaye bildirimi Açma 2020
  • Instagram başka hesaptan bildirim
  • Instagram bildirim kapatma 2020
  • iPhone Instagram bildirim açma

Diğer İçeriklerimiz:

İnstagram Hareket Yüklenemedi

Tiktok Beğeni Hilesi

Blog içerikleri 3

İnstagram Beğeni Arttırmak