2021 Instagram Yukarı Kaydır Nasıl Yapılır

2021 Instagram yukarı kaydır nasıl yapılır? Yukarı kaydır özelliği nasıl kullanılır? Bütün detaylarıyla yukarı kaydırı anlatıyoruz.

Instagram'da en çok kullanılan özelliklerden bir tanesi de yukarı kaydır işlevselliği. Özellikle birçok influencerın yukarı kaydır özelliği aracılığıyla ürün reklamı gerçekleştirdiğini bilmekteyiz. Aynı zamanda yukarı kaydır özelliğinin farklı işlevsellikleri de mevcut. Bu işlevselliklerden bir tanesi de farklı linklere yönlendirme. Yukarı kaydır ile beraber ister bir YouTube videosuna, ister bir web sayfasına ve isterseniz de web tabanlı herhangi bir bağlantıya yönlendirme yapabilirsiniz.

Yukarı kaydır özelliğinin temel amacı bağlantı sağlamaktır. Bu özellik direkt olarak web sayfalarının linklemeleri ile çalışmaktadırlar. Dolayısıyla herhangi bir web sayfasının linki ile beraber bu tür aktarımlar yapmanız son derece kolay. Fakat ilgili özelliğin kendi hesabınızda aktif olmadığını fark etmiş olabilirsiniz. Çünkü bu özellik sadece influencer hesaplarında kullanılabilmektedir. Üstelik hesabınızın influencer olması da yukarı kaydır yapabilmek için yeterli değil. Instagram tarafından sağlanması şart olarak bilinen birçok kural bulunmakta. Ancak bu kuralları sağladığınız takdirde hesabınızda yukarı kaydırı aktif hale getirebilirsiniz.

2021 Instagram Yukarı Kaydır Nasıl Yapılır?

  • Hesabınızın bir influencer hesabı olması şart. Bunun için işletme hesabına geçiş yapabilirsiniz.
  • Hesabınızı onaylamanız gerekmekte. Fakat bu mavi tik onayı değil. E-posta ve telefon numaranız ile hesabınızı onaylamanız yeterli olacaktır.
  • En az 10.000 kişinin sizi takip etmesi gerekir ki bu işin en zor kısmıdır. Bunun için Instagram takipçi satın al seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz. Böylece kolaylıkla Instagram takipçiniz 10.000 barajını aşacak ve yukarı kaydır özelliğine sahip olacaksınızdır.

Üst paragrafta verdiğimiz şartları gerçekleştirmeniz durumunda siz de kolaylıkla yukarı kaydır özelliğini kullanabilirsiniz. Ne yazık ki ilgili şartların gerçekleştirilmemesi halinde yukarı kaydırı aktif etmenizin herhangi bir yolu bulunmamakta. Ancak bu konuda üzülmeyin. Zira uygun fiyatlarla sizlere sunmuş olduğumuz takipçi paketlerinden yararlanarak takipçi sayınızı arttırmanız mümkün. 10.000 barajını geçtikten sonra da geriye kalan bütün işlemler çok daha kolay olacaktır.

  • Instagram hikaye yukarı kaydır
  • Instagram yukarı kaydır nasıl yapılır
  • Instagram hikaye yukarı kaydır nasıl yapılır
  • 2021 Instagram yukarı kaydır nasıl yapılır 

Instagram durduruldu hatası çözümü nedir?
Instagram takipçi satın al.
Instagram Türk takipçi sizleri bekliyor.
Tüm bloglara buradan göz atın.