Youtube Para Kazanmaya Nasıl Açılır?

Birçok kullanıcı Youtuberların gelirlerini gördükten sonra kendileri de bu paydan almak için Youtube İçerik üreticiliğine başlamaktadır, peki Youtube Para Kazanmaya Nasıl Açılır?

İnternet dünyasının sevilen isimlerinden olan Elon Musk’ın kurucusu olduğu Paypal’ın 3 eski çalışanı tarafından kurulan Youtube yayın hayatına 2005 yılında başladı ve artan izleme ve video yükleme sayısı ile sektör devi haline kısa sürede erişti.

Bu büyüme internet dünyasının devlerinin dikkatini çeki ve 2006 Yılında Google tarafından satın alındı. 2014 yılında içerik üreticiler için para kazandırma politikasına geçiş yapan Youtube için esas büyüme bu zamanda gerçekleşmiştir.

Peki Youtube Para kazanmaya açma nasıl yapılır? Youtube para kazanma şartları nelerdir? Birlikte öğrenelim.

Youtube Para Kazanma Şartları

Youtube İş Ortaklığı Programına başvuruda bulunarak Youtube Para Kazanma yolunda ilk adımı atabilirsiniz, bu programa başvurduktan sonra içerikleriniz youtube çalışanlarınca değerlendirilir ve çeşitli kriterlerden geçer bu kriterler özgün içerik olması, telif içeren görseller bulunmaması, şiddet vs görüntüler içermemesi olarak sıralanabilir.

Eğer ki bu şartları sağlıyorsanız Youtube Para kazanmanız açılır, bu başvuruyu yapmak için kanalınızın belirli kriterlere sahip olması gerekmektedir.

Peki Youtube Para Kazanma Şartları Nelerdir?

  • Kanalınızın en az 1000 Abone sayısına ulaşmış olması gerekmektedir,
  • Kanalınızda bulunan videoların son 1 yıllık izlenmesinin minimum 4000 dakika olması gerekmektedir.
  • Youtube politikalarına uygun içerikleriniz olmalı.
  • Ve son olarak reklamları yayınlayacağınız ve ücretlerin aktarılacağı Google Adsense hesabı sahibi olmanız gerekmektedir.




Youtube 4000 Saat İzlenme Satın Al

Youtube para kazanmayı açmak isteyen birçok kullanıcı kanalında para kazanmayı hızlı bir şekilde açmak ve ilk videolarından bile para kazanmak için bu süreci hızlı geçmek için Youtube 4000 Saat izlenme satın almaktadır.

Bunun dışında videoların önerilen videolara düşmesi için düzenli Youtube İzlenmesi Satın Alan kullanıcılar da mevcuttur. Sosyaldostum.com olarak sizlere yeni servislerimiz ile Youtube İş Ortaklığı ve Youtube Para kazanma konusunda da destek sağlamaktayız.

Youtube 1000 Abone Satın Al

Bazı kullanıcılar ilk videosu ile gerekli 4000 Saat izlenme rakamına ulaşmaktadır ancak para kazanmasını açmak için Youtube 1000 Abone’ye ihtiyaç duymaktadır. Sosyaldostum.com olarak yeni servislerimizden olan Youtube 1000 Abone Satın Al paketi ile sizlere gerçek kullanıcılardan oluşan abone datası ile hizmet vermekten mutluluk duyarız,

Para kazanmanın açılması dışında birçok kullanıcı da abone sayısını fazla göstermek, daha fazla dikkat çekmek veya abone sayısının organik büyümesini arttırmak için Ucuz Youtube Abone satın al paketlerimizi tercih etmektedir.

Bunların Dışında Belirli Youtube Politikaları bulunmaktadır, para kazanmanızın açılması için hesabınızın bu kriterleri karşılaması gerekmektedir,

Bu kriterler;

  • Minimum 18 yaşında olmanız veya ödemelerinizi AdSense ile yönetebilecek, 18 yaşından büyük bir yasal vasinizin bulunması gerekir.
  • Politikayı ihlal etmeyecek içerikler oluşturmanız.

Reklam geliri elde etmek için gereklidir.

  • En az 18 yaşında olmanız
  • 1.000'den fazla aboneniz olmanız ise;

Sizlerin Kanal üyeliği sekmenizi açmanızı sağlayacaktır.

Ürün Rafı oluşturmak için ise;

  • En az 18 yaşında olmalısınız
  • 10.000'den fazla aboneniz olmalıdır

Süper Chat Gelirleri için;

  • En az 18 yaşında olmalısınız
  • Süper Chat'in kullanılabildiği bir ülkede/bölgede yaşıyor olmalısınız

Youtube Premium Geliri;

  • Oluşturduğunuz içerikler YouTube Premium abonesi olan izleyiciler tarafından izlenmelidir