Trendyol Marka Mağazası Nedir?

Trendyol Marka Mağazası Nedir?

Son yılların yükselen E Ticaret Pazar yeri olan Trendyol, satıcıların kendi mağazasını açtığı ve satış yaptığı bir Pazar yeri platformudur.

Trendyol Marka Mağazası ise firmaların kendi tasarımları ile zenginleştirdiği satış sayfasına verilen isimdir.

Trendyol’da Takipçi ve Favori Arttırma Nedir?

Trendyol’da satış yapan mağazalar her zaman takipçi sayısını arttırmak istemektedir, bunun temel nedeni hem güvenilir bir sayfa izlenimi vermek hemde satışlarını arttırmak içindir.

Belirli stratejiler ve sitemizde bulunan Trendyol Türk Takipçi Satın Al hizmetimiz ile bu işlemi hızla ve güvenle yapabilirsiniz.

Trendyol Favori arttırma ise özellikle spesifik bir ürününü öne çıkartmak isteyen mağazaların bu ürünün favori sayısını arttırmasını temsil eder, kullanıcılar ürünü çok istenen popüler bir ürün olarak göstermek ve kullanıcıların önerilen ürünler bölümüne düşmek için üründeki favori sayısını arttırmaya çalışırlar, yine web sitemizde bu hizmeti bulabileceğiniz Trendyol Türk Beğeni satın al hizmetimiz ile kolaylıkla ürünlerinizin beğeni sayısını arttırabilirsiniz.

Trendyol’da Takipçi ve Favori Arttırmak Neden Önemlidir?

Trendyol da takipçi ve beğeni sayısının artması satıcılara büyük faydalar sağlamaktadır, bunlardan bazıları ise; 

  • Mağzanızın daha görünür ve kullanıcılara önerilmesini sağlayabilirsiniz, bunun için takipçi sayınız büyük önem arz eder takipçi sayınızı arttırmak için Trendyol Türk Beğeni Satın Al servisimizi kullanabilirsiniz.
  • Belirli bir takipçiden sonra açılan Push bildirimleri açılmaktadır, bu bildirimler ile Trendyol mobil uygulamasını kullanan kişilere indirim, yeni ürün ya da kampanyalarınızı bildirebilirsiniz.
  • Yüksek takipçi sayısına sahip sayfalar genelde kullanıcıların ilk tercihi olmaktadır, daha güvenilir bir hesap algısı yaratmak için yüksek takipçi sayısına sahip olmanız gerekmektedir.
  • Trendyol Favori Satın Al hizmeti ile ürün ve kampanyalarınızı tanıtımını kolaylıkla yapabilir ürünü favorilemiş kişilere e-posta ve bildirim yolu ile kampanyanızı tanıtabilirsiniz.

Bu ve benzeri ek özellikler satışlarınızı arttıracak hamleler için sitemizde bulunan Trendyol hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 

Trendyol Mağaza Sayfanızı Oluşturun

Trendyol mağaza sayfası Trendyol’a kaydolmanız durumunda otomatik olarak adınıza oluşturulmuş sayfadır, satışlarınıza başlamadan önce bu sayfanızı düzenlemeniz çeşitli banner ve sliderlar eklemeniz önemlidir.

  • Trendyol mağaza sayfanızı düzenlemek için,
  • Trendyol Pertner bölümüne giriş yapınız.
  • Üst bölümde bulunan mağaza yönetimi sekmesine tıklayınız.
  • Mağaza adınızı ve firma logonuzu ekleyiniz.
  • Mağazanıza ait bir kampanya Bannerı ve Slider alanlarını ekleyiniz.
  • Çok satılan ürünler, kategori alanları gibi bölümleri düzenleyip ekleyiniz,

Bu tarz güncellemeler yaparak Trendyol mağazanızı açarak satışlarınızı arttırabilir, trendyol takipçileri kazanabilir ve sayfanızı daha ilgi çekici yapabilirsiniz. 

Trendyol Satış Arttırma Stratejileri

Mağazanızda Düşük Fiyatlı Ürünleri Ön Plana Çıkarın

Trendyol mağazanızda en çok satışı yapılan ürünlerin dışında düşük fiyatlı ürünleri de ön planlara çıkartarak trendyol kullanıcılarının ilgisini çekebilirsiniz, düşük fiyatlı ürünler daha çok tercih edileceğinden dolayı daha fazla takipçi ürün favorisi gibi kazanımlar elde edebileceğiniz gibi satışlarınızı arttırabilirsiniz.

Trendyol’da Mağaza Reklamı Verin

Trendyola Reklam verme özelliği geldikten sonra satıcılar bu özelliği oldukça çok kullanmakta ve hesaplarının satışını arttırıp, daha fazla takipçi ve favori sayısına ulaşmaktadır.

Bu reklamlar kullanıcıların Sana Özel Markalar sekmesinde görülmektedir.

Trendyol’da reklam verdiğiniz de mağazanızın;

Marka bilinirliği artar.

Satışlarınız artarak ürün ve hizmetlerinizin görüntülenme sayısı artar.

Kısacası kullanıcılara hızla ulaşmanızı sağlar, hesap ve reklam sonrasında organik bir büyüme sağlar.

Trendyol’da Ürün Reklamı Verin

Trendyol’da ürün bazlı favori sayısını arttırarak rakiplerinin önünde çıkmak isteyen kişiler genelde Trendyol ürün reklamı vermektedir, bu şekilde ürün daha çok görüntülenme alır satışları artar ve ürün favori sayısı artabilir, ancak bunu tüm ürünler için yapmak oldukça maliyetli bir süreçtir, bunun yerine web sitemizde bulunan Trendyol Türk Favori Satın al hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Trendyol’da ürün reklamı şu şekilde yapılır.

  • Trendyol Partner bölümüne giriş yapınız,
  • Açılan bölümde Reklam yönetimi alanına tıklayın.
  • Reklam türleri bölümünde yer alan türler içerisinden ürün reklamını seçin.
  • Reklam tarihinizi seçiniz.
  • Reklama dahil edeceğiniz ürünler ve bütçe tipini seçiniz.
  • Bütçenizi belirleyin bu kadar basit.

Bu işlemleri yapmak oldukça maliyetli bir süreçtir bunları yapmanın diğer bir yolu Trendyol mağazanıza takipçi, favori vb. ek hizmetler satın almaktır çeşitli servis sağlayıcılarından temin edebileceğiniz gibi sitemiz üzerinden de Trendyol Takipçi Satın Al servisi ile takipçi sayınızı arttırabilir, Trendyol Favori Satın Al servisimiz ile ürünlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz.

Trenyol Takipçi Satın Almak Zararlı Mı?

Elbette birçok serviste olduğu gibi takipçi satın almanın da kendi içerisinde zararları ve artıları bulunmaktadır, örnek vermek gerekirse kalitesiz bir takipçi servisinden yararlanmanız size sadece sayısal bir gösterge sağlayıp etkileşim ve dönüşüm oranı düşük olacağı için hesabınıza zarar verecekti. Ancak web sitemiz sosyaldostum.com üzerinden satın alacağınız Trendyol Takipçi Satın Al hizmetinde takipçi hesapları güvenilir ve kaliteli olacağı için sizlere geri dönüşüm oranları ve sayısal veriler olarak katkı sağlamasının yanında düşmeyen takipçilerimiz ile paranız boşa gitmemiş olacaktır.