Tiktok'ta isimsiz video nasıl indirilir?

Türkiye’nin en sevilen sosyal medya uygulamalarından biri olan Tiktok, her gün paylaşılan milyonlarca eğlenceli video ile günümüze neşe katmaya devam ediyor. Tiktok videolarını telefon ya da bilgisayar arşivinizde tutmak ya da Instagram, Facebook gibi platformlarda paylaşmak içinse uygulama üzerinden kolay bir şekilde video indirmek mümkün.

Ortaya koyduğu tarz ile birçok kişinin favori sosyal medya uygulaması haline gelen Tiktok günümüzde öyle bir noktaya ulaşmayı başardı ki, Facebook’tan Youtube’a birçok şirket kendi Tiktok benzeri servislerini çıkardı. Çeşitli filtreler, efektler ve düet gibi yenilikçi özelliklerle Tiktok, en sevilen sosyal medya uygulamaları içinde yer alıyor.

Tiktok video nasıl indirilir?

Tiktok’ta güzel zaman geçirirken, bazen paylaşılan videoları telefonunuza indirmek ve kullanmak isteyebilirsiniz. Tiktok’un en sevilen özelliklerinden biri, Instagram’dan farklı olarak video indirme sürecini basitleştirmesi. Tiktok uygulaması ile bir video indirmek için yapmanız gerekenler şu şekilde:

  • Tiktok uygulamasını Android ya da iPhone akıllı telefonunuza açın
  • Telefonunuza indirmek istediğiniz videoya dokunun.
  • Sağ kısımda yer alan Paylaş simgesine tıkladığınızda, “Video Kaydet” seçeneği göreceksiniz.
  • Buna dokunduğunuzda, video telefonunuza indirilir.

Tiktok video indirme işlemi işte bu kadar basit, ancak Tiktok videoları indirirken en büyük sorunlardan biri maalesef videoların Tiktok yazısı ile birlikte inmesi. Tiktok logolu ya da Tiktok filigranlı bu videoları  bir yazı olmadan da indirmek mümkün. Peki Tiktok yazısız video indirme nasıl oluyor? Tiktok’ta bir logo olmadan video indirmek için aşağıdaki adımları takip edin.

Tiktok yazısız-logosuz video nasıl indirilir?

Bu işlem için öncelikle Tiktok uygulamasına giriş yapın ve her zaman olduğu gibi video dosyasını indirmek istediğiniz içeiriği bulun.

  • Paylaş btonuna tıkladıktan sonra bu defa, “video indir” demek yerine “bağlantıyı kopyala” seçeneğine dokunun ve Instagram’da olduğu gibi videonun indirme linkini alın.
  • Sonraki adımda videoyu bir logo ya da yazı olmadan indirmek için, telefonun internet tarayıcısına girin ve musicallydown.com sitesine gidin.
  • Siteye giriş yaptığınızda üst kısmında yer alan kısma videonun linkini yapıştırın.
  • Bunun ardından video logosuz ve filigransız şekilde indirilmeye başlayacaktır.

Popüler sosyal medya uygulaması Tiktok’ta logo ve yazısız video indirme işlemi işte bu kadar kolay. Logosuz, yazısız Tiktok videosu indirdikten sonra, bu videoları istediğiniz sitelerde kullanabilir, paylaşabilirsiniz.

Sevilen sosyal medya uygulamasında popüler olmak, Tiktok’tan para kazanmak istiyorsanız siz de uygun fiyatlı Tiktok takipçi paketlerimize göz atarak bütçenize uygun kaliteli Türk Tiktok takipçisi satın alabilirsiniz.