Tiktok’ta keşfete nasıl düşülür? Güncel taktikler neler?

Popüler sosyal ağ Tiktok, birçok kişinin eğlenceli videolar için takip ettiği, bazı kişilerinse kaliteli paylaşımlar yaparak sosyal medyadan para kazanmak için kullandığı bir ağ. Tiktok’ta da, Instagram’da olduğu gibi algoritma, keşfete bazı içerikleri düşürüyor ve keşfete düşen içerikler yüz binlerce ekstra izlenme alıyor. Tiktok’ta popüler olmak, yüz binlerce takipçiye ulaşmak için klasik olarak iyi paylaşımlar yapmak yeterli gelmiyor, bundan dolayı Tiktok keşfete düşme yollarını öğrenmeniz sizin için iyi olacaktır. Peki, Tiktok’ta keşfete nasıl düşülür? Güncel Tiktok algoritmasından gelen bilgilere göre nasıl paylaşım yaparsanız, Tiktok’ta keşfet sayfasına düşme şansınız artar bakalım.

Sosyal medya analistlerinin ve Tiktok konusunda deneyimli profesyonel yazılımcıların önerilerine baktığımızda, aşağıdaki kurallara uyan gönderilerin, Tiktok paylaşımlarının keşfete düşme şansının daha yüksek olduğunu görüyoruz. Aşağıdaki kurallara uyarsanız Tiktok’ta keşfete düşme şansınız bir o kadar artıyor.

  • Tiktok videolarına müzik eklemek, keşfet için çok önemlidir. Bu nedenle güncel 2021 Tiktok müziklerini araştırarak, trendleri takip ederek videolarınızda kesinlikle müzik ekleyin.
  • Tiktok’ta takipçi sayınızın artması ve onaylı bir hesap olmanız, keşfete düşmenizde önemli bir etkendir. Bu anlamda Tiktok takipçi satın alarak keşfete düşme şansınızı artırabilrsiniz.
  • Olumsuz davranış sergileyen hesaplar Tiktok’ta keşfet engeli yiyebilir, bu nedenle şikayet almadığınız, normal davranışlarda bulunun.
  • Tiktok’ta bir konsepti, teması olan videolar çok popüler oluyor, bu nedenle mümkünse bir akışı, anlamı olan videolar çekin.
  • Son olarak trendleri yakından takip edin, örneğin 8 Mart kadınlar gününde, kadınlar gününe ilişkin bir paylaşım yapmanız daha iyi olacaktır.

Gördüğünüz gibi, Tiktok’ta keşfete düşme kurallarına uyduğunuz takdirde hesabınızın keşfete düşme şansı artar. Keşfete düşen hesapların takipçi artışı hızlandığı gibi, aynı zamanda Tiktok’tan para kazanmaları da söz konusu olur. Bu nedenle, 2021 güncel Tiktok keşfete düşme taktiklerini iyi analiz ederek siz de bu doğrultuda hareket edin.

Tiktok’ta fenomen olmak ve uygulamadan para kazanmak için, kaliteli ve özenli gönderiler oluşturmalı, takipçi sayınız düşükse sitemizden uygun fiyatlı Tiktok takipçi satın alabilirsiniz.