TikTok Spor Araba Ne Kadar

Tiktok, milyonlarca üyesiyle Türkiye’nin en büyük sosyal topluluğu. Tiktok’ta videolar çekip milyonlarca kişiye ulaşmanın yanı sıra, son dönemde en çok tercih edilen içerik konseptlerinden biri de canlı yayınlar. Twitch gibi platformlarda olduğu gibi, Tiktok canlı yayınlarında da platform, izleyicilerin yaptığı bağışları size bir gelir kapısı olarak sunuyor. Tiktok’ta para kazanma konusunda birçok kişinin tercih ettiği canlı yayın, izleyicilerden hediyeler alarak para kazanabileceğiniz bir ortam. Tiktok hediyeleri arasında küçük çaplı hediyelerden, pahalı hediyelere kadar geniş bir seçenek var.

Tiktok canlı yayın hediyeleri neler?

Tiktok’ta canlı yayın açtığınızda, izleyiciler size farklı ücretler karşılığında alabilecekleri farklı hediyeler gönderebilir. Tiktok, gönderilen bu hediyelerin bir kısmını komisyon olarak alırken, bir kısmı da bağış jetonu olarak hesabınıza yatar ve kullanımınıza sunulur. Tiktok para kazanma konusunda canlı yayınlarda elde edebileceğiniz hediyeler ve fiyatları şu şekilde:

  • Tiktok gül fiyatı: Tiktok’ta gül göndermek bir izleyiciye 25 kuruşa mal olur, hediyeyi alan kişiye ise 10 kuruş değerinde jeton gider.
  • Tiktok asa fiyatı: Tiktok’ta asa göndermek, bir lzryicinin 17 tl karşılığında yapabileceği bir işlemdir. Asayı alan kişiye ise Tktok 7 tl ödeme yapar.
  • Tiktok’ta öpücük fiyatı: Tiktok’da öpücükleri göndermenin bedeli 17 tldir ve öpücük hediyesi alan kişiye 7 tl ödeme yapılır.
  • Tiktok’ta para yağmuru: Tiktok canlı yayınlarında en çok kazandıranlardan biri para yağmurudur. Bir kişi para yağmuru göndermek için 105 tl öder, hediye alan kişiye ise 65 tl iletilir.
  • Tiktok’ta yat hediyesi: Uygulamada, canlı yayında yat göndermek 850 tl’dir, hediyeyi alan kişiye 350 tl gönderilir.
  • Tiktok spor araba: Tiktok’ta spor araba en pahalı hediyelerden biridir. Spor araba fiyatı 3200 tldir ve hediyeyi alan kişinin hesabına 1.300 tl ödeme yapılır. 

Tiktok spor araba hediyesi almak

Tiktok canlı yayın hediyeleri almak için ilk olarak, iyi bir yayın yapın ve insanların yüksek katılım sağlaması için çalışın. Tiktok spor araba hediyesi ile her bağışta 1.300 tl gelir elde edebilirsiniz. Popüler sosyal ağda canlı yayında para kazanmak için Tiktok spor araba en iyi seçimlerden biri. Tiktoktan para kazanmak istiyorsanız spor araba hediyeleri alarak ciddi kazanç elde edebilirsiniz. Asa, gül, yat ve para yağmuru gibi hediyelerle Tiktok’tan para kazanmak mümkün.

Bu içerik dikkatinizi çekebilir: Tiktok İle Para Kazanma Taktikleri

Hemen sende tiktok hesabın için güvenilir tiktok takipçi satın al!