Tiktok kullanıcı adı değiştirme nasıl yapılır?

Popüler sosyal paylaşım platformu Tiktok’ta milyonlarca üye, her gün birbirinden eğlenceli videolar paylaşıyor, birbirleri ile mesajlaşıyor. Tiktok’ta diğer insanlarla etkileşime geçerken, eğer profilinzde birtakım iyileştirme ve düzenlemeler yapmak istiyorsanız bu oldukça kolay. Tiktok kullanıcı adı değiştirme işlemi nasıl oluyor diye merak ediyorsanız, uygulamada kullanıcı adı değitirme işlemi çok basit. Tiktok kullanıcı adı değiştirmek için aşağıda yer alan adımları atmalısınız:

  • Kullanıcı adı değiştirme olanağı veren bir sosyal ağ olan Tiktok’ta, kullanıcı adınızı değiştirmek için ilk olarak uygulamayı açın ve profil sekmesine giriş yapın.
  • Profili düzenle olarak görülen, kırmızı renkli butona dokunun.
  • Karşınıza çıkan ekranda, kullanıcı adınızın yer aldığı yerde dokunduğunuzda kullanıcı adınız değiştirilebilir olacak, bu bölgede istediğiniz bir kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Tiktok kullanıcı adı değişimi ile ilgili bilmeniz gerekenler

Tiktok’ta kullanıcı adınızı değiştirmek istiyorsanız bazı uygulama kurallarını bilmeniz gerekiyor. Bunlardan ilki Instagram ve diğer sosyal ağlarda olduğu gibi, daha önce alınmış bir Tiktok kullanıcı adını kullanamazsınız. Tiktok kullanıcı adı değiştirme sürecinde eğer alınmış bir ismi almaya çalışıyorsanız hata gelecektir. Buna ek olarak Tiktok kullanıcı adlarını değiştirmenin bir süre sınırı vardır. 30 gün içinde Tiktok sadece 1 kere kullanıcı adı değişimine onay verir. Tiktok kullanıcı adı değiştirme yaparsanız, yeniden değiştirmek için en az 30 gün beklemeniz gerekebilir. Kullanıcı adları, Tiktok videolarında oldukça önemlidir ve bir nevi profili temsil eder. Popüler video paylaşım platformunda videoların tamamı, ilgili profilin kullanıcı adını da bir watermark olarak üzerinde taşır. Kullanıcı adınızı değiştirdiğinizde bu videolardaki metinler de değişecektir. Kullanıcı adı, Tiktok ve diğer soyal ağlarda insanların sizi keşfetmesi için onlara verebileceğiniz bilgi konumundadır.

Tiktok takipçi elde ederek para kazanın

Her geçen gün büyüyen Tiktok artık hem kullanıcılar için bir etkileşim cenneti, hem de markalar için bir reklam pazarı. Tiktok’un büyüyen ortamında siz de bir fenomen olmak, markalarla çeşitli işbirlikleri yaparak para kaznamak istiyorsanız Tiktok takipçi satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlı Türk Tiktok takipçisinin yer aldığı sitemizde, Tiktok organik takipçi, beğeni, video izlenmesi ve ihtiyacınız olan diğer her türlü hizmeti alabilirsiniz. Tiktok takipçi fiyatlarına bakmak, Tiktok takipçi paketlerini incelemek için sitemize göz atın. Şifrenizi paylaşmadan, dakikalar içinde takipçi ve beğeni hesabınıza aktarılır, üstelik telafili programlar, en kaliteli Tiktok servisleri ile siz de artık bir fenomen olma yolunda adım atabilirsiniz.