Tiktok jeton nedir, Jetonla nasıl para kazanılır?

Tiktok, son dönemin en çok üye kazanan popüler sosyal ağlarından biri. Tiktok’ta artık sadece ilgi çekici videolar ve paylaşımlar değil, canlı yayınlar da tercih ediliyor ve Tiktok canlı yayınları üzerinden birçok kişi, ciddi paralar kazanıyor. Ancak Tiktok para kazanma sürecinde en çok tercih edilen model, jeton ile yükleme yapmak.

Tiktok’ta jeton nasıl yüklenir?

Tiktok uygulamasında bir satın alım yapmak ya da bir kişinin canlı yayınına bağışta bulunmak için jeton satın almak gerekiyor. Peki Tiktok’ta jeton nasıl yüklenir? Jeton yükleyip insanlara bağış yapmak hediye göndermek için aşağıdaki adımları izleyin:

  • Jeton satın almak için ilk olarak Tiktok hesabınıza giriş yapın
  • Profile giren herkes sağ üstte mevcut jeton miktarını görür, daha önce jeton almadıysanız bu tutar 0 olacaktır.
  • Bakiye üzerine tıkladığınızda ise Tiktok jeton miktarları karşınıza çıkar.
  • Sonrasında satın almak istediğiniz jeton miktarını girip, ödeme yaparak jetonlarınızı alabilirsiniz.

Tiktok jeton fiyatları

Tiktok’ta jeton satın almak istiyorsanız 2021 yılı güncel Tiktok jeton fiyatları nelerdir, buna bakalım. Tiktok’ta her bütçeye uygun jetonlar var ve dilerseniz 1 liranın altında, dilerseniz de yüzlerce liralık jeton alabilirsiniz.

En ucuz Tiktok jetonu 70 kuruşa satılır, Tiktok jetonlarından 1000 tane satın alırsanız 700 lira ödemeniz gerekir. Sanal para olarak Tiktok’ta kullanılan jetonlarla bir kişiye canlı yayın üzerinden ödeme yaparsanız, bu miktarın bir kısmı kesilir ve kesinti yapılmamış kısmı Tiktok’ta diğer kişiye aktarılır.

Tiktok canlı yayınla para kazanma

Tiktok jeton ile nasıl para kazanılır sorusunun yanıtını merak ediyorsanız şimdi işin diğer tarafına gelelim. Kullanıcılar jeton satın alarak diğer Tiktokçulara aslında hediye göndermek için, uygulamaya para ödüyor. Siz de Tiktok jetonu satın alarak insanlara hediye gönderebilirsiniz. Tiktok’ta jeton ile para kazanmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • Tiktok jetonlarından para kazanmak için, kullanıcılardan bağış almalısınız.
  • Bunun için, 1000 tiktok takipçisine sahip olmanız gerekir.
  • 1000 takipçiye ulaştıktan sonra canlı yayın açın ve kullanıcıların yaptığı bağışlar size aktarılacaktır.
  • Kullanıcılar Tiktok hediye göndererek, size destekte bulunurlar.
  • Canlı yayını kaç kişinin izlediği ve hangi hediyelerin gönderildiği, paranın miktarını etkiler.

Siz de Tiktok’tan para kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken, ilk olarak 1000 tiktok takipçisine ulaşmak ardından da ilgi çekici yayınlar açmaktır. Takipçinizi artırmak için, uygun fiyatlı kaliteli Türk Tiktok takipçisi paketlerine göz atın.