Tiktok Jeton Fiyatları 2021

Tiktok jeton fiyatları 2021 canlı yayan yapan kullanıcıların yakından ilgilendikleri bir konudur. Tiktok uygulaması kullanıcıları için canlı yayın özelliğini kullanarak para kazanma fırsatı sunmaktadır. Bunun üzerine Milyarlarca kullanıcı sayısına ulaşan Tiktok uygulaması geçirdiğimiz zor dönemlerde para kazanabilmek için oldukça iyi bir yöntemdir. Tiktok canlı yayın yaparak canlı yayınınıza katılan takipçilerinizden hediyeler kabul edebilirsiniz size gönderilen bu hediyeleri daha sonra dilerseniz Tiktok jetona dönüştürebilir ve bu jetonları nakite dönüştürebilirsiniz. Kullanıcılar Tiktok hesaplarına para yükleyerek jeton alabilir bu jetonlarla diledikleri Tiktok hediyelerini satın alıp size gönderebilirler. Bu yazımızda gönderilen Tiktok hediyelerinin kaç jeton olduğunu ve bu jetonlar için ne kadar para ödendiğini açıklayacağız. Tiktok üzerinden alabileceğiniz minimum jeton sayısı 70 adettir. Kullanıcıların tek seferde satın alabileceği en fazla jeton miktarı ise 7000 adettir.

⦁    70 Jeton 6.99 Tl

⦁    350 Jeton 33.99 Tl

⦁    1400 Jeton  134.99 Tl

⦁    3500 Jeton 339.99 Tl

⦁    7000 Jeton  679.99 Tl 

Bu fiyatlar Tiktok jeton fiyatları 2021 yılı için güncel olan fiyatlardır. Tiktok jeton satın alarak siz de hediye göndermek istiyorsanız bu fiyatlar ile jeton alabilirsiniz. Tiktok canlı yayın açan kullanıcılara gelen tüm hediyelerin belirli bir jeton karşılığı bulunmaktadır. Tiktok hayranlarınız üzerinden alacağınız hediyeleri jetona dönüştürebilir ve bu jetonları banka hesabınıza aktarabilirsiniz. Tiktok uygulamasında canlı yayın açarak size gelen onlarca hediyeyi jetona dönüştürerek ciddi kazançlar elde edebilirsiniz. Tiktok canlı yayın açabilmek için kullanıcıların yerine getirmesi gereken bazı şartlar bulunmaktadır. 

Tiktok canlı yayını açabilmek ve Tiktok jeton kazanabilmek için Tiktok uygulaması kullanıcılarına en az 1000 takipçi sayısına ulaşma koşulu belirlemektedir. Tiktok canlı açabilmek 1000 adet takipçi sayısına ulaşması gereken kullanıcılar bu kadar yüksek takipçi sayısına ulaşması oldukça zor bir durumdur. Tiktok jeton fiyatları 2021 hakkında araştırma yapan kullanıcılarımızın çoğunluğunun Tiktok takipçi sayısının canlı yayın açabilmek için yeterli değildir. Tiktok canlı yayın üzerinden para kazanmak isteyen kullanıcılarımız için hızlıca gereken takipçi sayısına ulaşabilme imkanı sunmaktayız.

Sosyaldostum.com olarak uygun fiyatlar ile tüm kullanıcılarımızın takipçi sayısını arttırabilmeleri için hizmet vermekteyiz. Güvenilir ve kaliteli servisleri ile hızlı gönderim sağlayan paketleri ile bir marka olan sosyaldostum.com ile siz de canlı yayın üzerinden para kazanmaya başlayın. Tiktok takipçi satın alma konusunda birçok kullanıcı endişe duymaktadır bunun sebebi ise takipçi alma sırasında kullanıcılardan şifreleri gibi kişisel bilgilerinin talep edilmesidir. Sosyaldostum.com adresi üzerinden alacağınız hiçbir hizmet için kesinlikle şifreniz gibi özel bilgileriniz talep edilmemektedir. Güvenlik sertifikası ve 7/24 canlı destek imkanı sunan sosyaldostum.com ile hesabınızı güvenle geliştirebilir ve Tiktok canlı yayını yapmaya başlayabilirsiniz. Tiktok jeton fiyatlarının 2021 yılında artması ile birlikte canlı yayın yaparak para kazanmak oldukça kârlı bir iş olarak kullanıcılara sunulmaktadır. 

Tiktok canlı yayın yapmaya başlamak için yapmanız gereken sosyaldostum.com adresini ziyaret ederek Tiktok takipçi satın al ve canlı yayın yapmaya sen de başla.

Diğer içeriğimiz için : Tiktok Keşfete Çıkma Yöntemleri