Tiktok ile nasıl para kazanabilirim? Tiktok para kazanma yolları...

Aylık 1 milyara yakın aktif kullanıcısı ile Tiktok, sosyal medyada artık Instagram ile birlikte adı anılan, en popüler ve en yeni adres. Tiktok sadece liselilere ya da gençlere değil, herkese hitap eden ve kendi fenomenlerini yaratmaya başlamış bir dünya. Hareketliliğin çok olduğu sosyal paylaşım platformunda, markalar da tanıtım ve reklam çalışmaları için Tiktok’u mercek altına aldı. Tiktok’ta takipçi sayısı belli bir düzeyin üstüne çıkmış kişiler, farklı metotları kullanarak güzel para kazanabilir. Her ne kadar, Tiktok takipçi sayısının yüksek olması ile ilgisi olsa da, aşağıdaki yöntemlerle herkes Tiktok’tan para kazanabilir.

Markalar ve ajanslardan sponsorlu reklam anlaşmaları

Tiktok, popüler bir platform olarak artık fenomenlerin reklam teklifi aldığı bir yer. Bazı insanlar Tiktok’tan para kazanma konusunu sadece izlenme başı paraya bağlayıp, Tiktok 1000 izlenme kaç TL gibi sorulara odaklanmış olsa da, aslında fırsatlar daha da büyük. Tiktok dünyasında izlenme başı para kazanmaya alternatif olarak artık sponsorluklar var. Örneğin her videonuz 100 bin izleniyorsa, Starbucks gibi bir marka sizinle iletişime geçerek, tek bir video için size 5000 TL ödeme yapabilir. Bu tamamen takipçi kitlenizin kalitesine bağı.

Tiktok’ta canlı yayın ile bağış alıp para kazanın

Sosyal ağın para kazandıran diğer bir özelliği, birçok kişi tarafından tercih edilen canlı yayın sistemi. Tiktok canlı yayın ile para kazanma konusunda ilk olarak, uygulama sizden en az 1000 takipçiye sahip olmanızı istiyor. Eğer takipçi sayınız yetersizde, sosyaldostum’un uygun fiyatlı, kaliteli ve Türk takipçilerden oluşan Tiktok takipçi satış paketlerine göz atabilirsiniz. Takipçiniz 1000’i geçtiyse, aşağıdaki adımları takip edin:

  • Tiktok’ta bir canlı yayın açın.
  • İnsanlar canlı yayınınıza katıldığında, size destekte bulunmak için hediye göndereceklerdir.
  • Hediyeler aslında bir para ile yani jetonla alınmıştır ve siz de size gelen hediyelere göre para kazanırsınız. 1 liralık hediye olduğu gibi, 700 liralık hediye de mevcut. Tiktok, belli bir oranda komisyon alarak, izleyicilerin size gönderdiği hediyeleri size ödeme yapar. Günümüzde birçok fenomen, Tiktoktan para kazanmak için canlı yayın taktiğini kullanıyorlar.

Siz de Tiktok’tan para kazanmak istiyorsanız, bu yöntemleri deneyebilirsini. Tiktok takipçi paketlerimize göz atmak için tıklayın.