Instagramda Keşfete Nasıl Düşülür?

İnstagramda Keşfete Nasıl Düşülür?

 

İnstagramda keşfete düşmek bir çok kullanıcının çok fazla istediği bir etkileşim türüdür. Herkesin istemesinden dolayı keşfetin belirli limitleri mevcuttur. limitler içerisinde belirli bir kritere uygunluk sağlayan paylaşımlar sadece keşfette yer alabilir. Keşfete düşme çalışmasında işin %50’si şans denilse de gerçekte şanstan öte atılan adımlardır. Doğru bir şekilde atmış olduğunuz adımlar ile sayfanız oldukça hızlı bir şekilde keşfete düşebilir, düşme ihtimaliniz artabilir. İnstagramda keşfete düşmek için bir takım yapılması gereken adımlar mevcuttur. Sizler için bu adımları listeledik. Hepsi ve daha fazlası bu yazımızda.

 

İnstagram Keşfete Düşmek İçin Yapılması Gerekenler

 

Örneklendirmek için paylaşınızın bir Reels Video olduğunu varsayalım.

 

1- İlk olarak instagram da keşfete düşmek için belirli bir doğal etkileşime sahip olmanız gerekmekte. Sosyal Dostum web sitesi sizler için doğal etkileşim hizmetleri sağlayabilmektedir. Doğal etkileşim İnstagram için çok önemli bir maddedir.

 

2- Reels videonuzun etkileşimini arttırmanız gerekmekte. Örnek vermek gerekirse beğesinin olması ve düzenli olarak artması gerekmektedir. İnstagram beğenilere aşırı önem vermektedir. Dilerseniz bunun için türk beğeni satın al kısmından Sosyal Dostum web sitemizden satın alabilirsiniz.

 

3- Reels videonuzda beğeni kadar izlenme sayısı da büyük önem taşımaktadır. Misal olarak 5000 izlenme alan bi videonuz 100-500 arası beğeni miktarında olması instagramın keşfet için önem verdiği rakamlardır. İzlenme sayısı doğal bir şekilde arttıkça İnstagram sizler için gönderinizi besleyecek ve sizi destekleyecektir.

 

4- Beğeni ve izlenmenin öneminin ötesinde yorumların yapılması gönderinizi ciddi anlamda keşfet ihtimalini yükseltir. Yorumların fazla olması gönderinizin daha çok insana ulaştığı anlamına gelir. Bu da İnstagramı dürterek keşfete çıkarmaya zorlar. Dilerseniz İnstagram Türk Gerçek Yorum Hizmetinden faydalanarak gönderinizin etkileşimini hızlıca arttırabilirsiniz.

 

5- Diyelim ki Reels videonuzda beğeni, izlenme, yorum miktarları mevcut. Peki bu kadarı yeter mi? Tabi ki hayır, beğeni, izlenme ve yorumların önemi kadar gönderi kaydetme sayısı da önem taşımakta. Gönderiniz ne kadar kişi tarafından kaydedilir ise İnstagram'ın daha çok hoşuna gidecektir.

 

 

İnstagram Keşfet Satın Al

İnstagramda keşfete düşmek her kullanıcının istediği bir etkileşim türüdür. İnstagramda keşfete düşerek sayfanızı daha popüler hale getirebilirsiniz. Bizlerde sizler için bir hizmet sunmaya başladık. İnstagram keşfete düşmek için özenle oluşturduğumuz bu keşfet paketi ile yukarıda belirtmiş olduğumuz maddelerdeki tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İnstagram keşfet satın al paketi ile keşfete düşme ihtimalinizi oldukça yukarıya taşımış olacaksınız. Uygun fiyatlara hazırlamış olduğumuz bu paketler siz değerli kullanıcıların keşfete düşme isteğine çok yardımcı olacaktır. Keşfet paketimiz ile sayfanızı büyütebilir, etkileşimlerini ciddi anlamda arttırabilirsiniz. İnstagramın oldukça hoşuna giden etkileşim faktörünü değerli kullanıcılar için derleyip bir paket haline getirdik.

 

 

 

Sizler için beş maddede İnstagram keşfete nasıl düşebileceğinizi açıkladık. Sırasıyla yazdığımız bu maddeleri dikkatlice uyguladığınız sürece keşfete düşmeme ihtimaliniz oldukça düşük. Geriye sadece şans faktörü girmektedir. Umarım şansınız yaver gider ve gönderileriniz keşfete düşer. Tüm hizmetler için web sitemiz olan www.sosyaldostum.com a göz atmayı unutmayın.