İnstagram Video İndirmek

Instagram video indirmek isteyen kullanıcılar bu işlemi nasıl yapacaklarını bilemedikleri için beğendikleri videoları indirememektedir. Kullanıcıların Instagram video indirme hizmetini aramasının birçok sebebi bulunmaktadır. Instagram da mizah, haber, komedi, spor gibi birçok başlık üzerine bulabileceğiniz yüzlerce hesap bulunmaktadır. Bu sayfaların takipçilerine sürekli güncel videolar paylaşması gerekmektedir. Bazı köklü yüksek takipçi sayısına ulaşmış sayfalar bu videolara internet üzerinden erişim sağlayabilirken büyümekte olan sayfaların takipçileri için gönderi bulması oldukça zordur. Bu yüzden birçok Instagram sayfası diğer sayfaların gönderini indirip takipçileri için profillerinde paylaşmak istemektedir. Instagram video indirmek için Instagram uygulamasının bir indirme butonu olmadığı için Instagram üzerinden video indirilememektedir. 
 

Kullanıcılarımızın sayfalarını geliştirmesi ve Instagram üzerinde buldukları videoları indirip sayfalarında paylaşabilmesi için sosyaldostum.com olarak bünyemize yeni hizmetimizi eklemiş bulunmaktayız. Kullanıcılarının ilgisini paylaştığı videolar ile çekerek kullanıcılarını elinde tutmak ve daha fazla kullanıcıya ulaşarak sayfasını büyütmek isteyen kullanıcıların aradığı hizmeti artık sosyaldostum.com sitesinde. Instagram video indirmek isteyen kullanıcıların ilgisini çeken bu konunun detayları yazımızda bulunmaktadır.

Instagram Video İndirme Nasıl Yapılır? 

⦁    Instagram video indirmek isteyen kullanıcıların uygulaması gereken birkaç basit adım ile kolayca diledikleri videoları cihazlarına indirmesi mümkündür.

⦁    Instagram video indirmek için öncelikle Instagram uygulamasına giriş yapmalı ve indirmek istediğiniz videoyu paylaşan sayfanın profiline gitmelisiniz.

⦁    İndirmek istediğiniz videoyu bulup sağ üst köşesinde bulunan üç nokta işaretine tıklamalısınız. Açılan sayfada ‘’bağlantıyı kopyala’’ seçeneğine tıklayarak videonun linkini kopyalamalısınız.

⦁    Ardından internet tarayıcınızı açarak ‘’savefrom’’ sitesine gidiyoruz. Açılan sayfada en üstte video linki istenilen yere kopyaladığımız videonun linkini yapıştırıyor ve indir butonuna tıklıyoruz.

⦁    Instagram videosunu kısa süre içerisinde bulup alt bölümde bize videomuzun göründüğü bir pencere açılmakta ve yanında yazan ‘’İndir MP4’’ butonuna tıklayıp videoyu cihazımıza indiriyoruz.

Instagram video indirmek isteyen kullanıcıların uygulayacakları bu basit adımlar ile diledikleri videoyu indirmeleri mümkündür. Kullanıcıların Instagram video indirerek sayfalarında yapacakları güncel paylaşımlar ile sayfalarını geliştirebilmeleri sosyaldostum.com adresi ile mümkündür.

Sosyaldostum.com adresi üzerinden sadece Instagram video indirme hizmeti bulunmamaktadır. Sosyal medya hesaplarınızı geliştirmek için birçok hizmet veren sitemiz ile takipçi, beğeni, izlenme gibi hesabınız için önemli etmenleri yükseltebilirsiniz. Instagram takipçi satın al hizmeti ile tanınmış sosyaldostum.com ile siz de Instagram hesaplarınızı güvenle geliştirebilirsiniz.