İnstagram Takip Engeli Kaldırma

Instagram'da takip ettiğiniz insanların listesi genişse ve kısa süre içinde çok kişiyi takip ettiğiniz anlar olduysa, takip engeli yemeniz söz konusu olabilir. Böyle anlarda instagram takip engeli kaldırma yolları, Instagram kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Peki takip engeli nedir ve nasıl kaldırılabilir? Instagram’ın takip engeli ne kadar sürer? iPhone ve Android’de, çözülmüş Instagram takip engeli adımlarıyla neler yapmanız gerekiyor, bakalım.

Instagram takip engeli nedir? 

Instagram, dünya çapında milyara yakın aktif kullanıcısı ile en popüler ağ. Instagram, kullanıcıların etkileşimini, yani beğeni ve takip gibi işlemlerini tamamen özgür bırakıyor ancak bunun yanında, mecraya özel birtakım kısıtlamalar da söz konusu olabiliyor. Instagram takip engeli bunlardan biri. Bir kullanıcının takip ettiği hesaplar listesinde bir sınırı vardır. Instagram takip etme limiti olarak da adlandırılan bu sınır geçildiğinde birtakım işlemler uygulanır. Instagram’da erişimin kısıtlanmaması için, takip etme engeline takılmamak için buna uymak gerekir.

Kimler takip etme engeline takılıyor?

     

Instagram’ın en önemli özelliklerinden biri takipleşme, ancak Facebook’a bağlı şirket, art niyetli kullanımın önüne geçmek için herkese, belli bir süre içinde takip limiti veriyor. 24 saat içinde çok fazla kişiyi takip ettiğiniz takdirde Instagram takip limitine takılır ve engel alabilirsiniz. Instagram’ın buradaki amacı, platformu spam bir kültürden kurtarmak ve insanların rahatsız olmasının önüne geçmektir. Sahte hesapları işaretleyerek engelleme amacı ile uygulanan takip etme engeline, çok fazla kişiyi takip ettiyseniz siz de takılabilirsiniz. Instagram takip etme engelinin nedeni çok fazla kişinin takip edilmesi, beğenilmesi ya da yorum yapılması olabilir. Instagram’da çok kısa süre içinde ciddi bir aktivite gösterirseniz bu sorunla karşılaşırsınız.

Instagram takip engeli ne kadar sürüyor?

Instagram takip etme engeli aldıysanız, bu ne yazık ki çok kısa sürmemektedir. Yaptığınız engelin durumuna göre bu ceza 24 saatten başlar, bazen 48 saate kadar çıkar. Instagram’ın takip etme engeline ilk kez yakalanıyorsanız bu ceza kısa sürebilir. Bununla birlikte birçok kez takip etme engeline takıldıysanız, hesabınız kapanabilir.

Instagram takip etme engeli kaldırma yöntemleri

2021 Instagram takip etme engeline takıldıysanız, Instagram takip etme engeli kaldırma yöntemleri aşağıdaki gibidir. Instagram engel kaldırma 2021 yöntemlerinde en çok öne çıkan Instagram takip engeli kaldırma yolları şöyle:

⦁    Takip sınırının üzerinde hesap takip etmeyin
⦁    Bir telefon üzerinde çok fazla hesaptan giriş yapmayın
⦁    Uygunsuz paylaşımlardan uzak durun
⦁    Kısa süre içinde çok fazla beğeni ve yorum atmayın

Gördüğünüz gibi Instagram takip etme engeline düşmemek için, biraz dikkatli olmalı ve hesabınıza zarar verebilecek aktivitelerden kaçınmalısınız. Ne yazık ki birçok kişinin yakalandığı Instagram takip etme engeli, bugüne kadar bazı hesapların erişiminin kısıtlanmasına neden oldu. Instagram takip etme engeline takılmamak için yapmanız gereken, 24 saat gibi kısıtlı süreler içinde çok fazla sayıda hesap takip etmemek. Yapılan araştırmalar, takip edilen hesapların yüzde 20’sine yakınının geri takip yaptığını gösteriyor ancak takipçi artırma yöntemlerinden biri olarak görülebilen fazla takip atma, riskli ve sakıncalıdır. Instagram takipçi arttırmak için sosyaldostum’un uygun fiyatlı Instagram takipçi paketlerine göz atabilir, Instagram’ın en ucuz ve en kaliteli takipçilerini, şifre paylaşmadan ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. 

Sende hemen instagram takipçi satın alarak hesabının popülerliğini arttır!