Instagram online video nasıl indirilir?

Instagram içerikleri, ilgi çekici konseptleriyle her gün saatler ayırdığımız içerikler. Instagram’da artık fotoğraflar kadar hikayeler, reels içerikleri ve videolar da ilgi görüyor. Bazı Instagram videolarını ise arşivimizde tutmak ya da farklı bir platformda kullanmak için indirmemiz gerekebilir. Bu durumda Instagram video indirme hizmeti veren platformlar, ihtiyacımızı karşılayacaktır. Instagram video indirme platformları, temel olarak benzer bir çalışma mantığına sahiptir ve hızlı bir şekilde ilgili Instagram videosunu HD olarak cihazınıza indirmenizi sağlar. Bu yazımızda Instagram videoları nasıl indirilir bunu anlatacağız.

Instagram’dan video nasıl indirilir?

Popüler sosyal paylaşım platformu Instagram, videoları kaydetme şeklinde, online olarak hesabınızda arşivlemeye izin veriyor. Ancak internetiniz olmadığı anlarda Instagram videolarına erişimin bir yolu yoktur. Instagram’da, videoları indirmek için Instagram video indirme siteleri ve uygulamalarını tercih etmeniz gerekiyor. Instagram online video indirme platformları, size farklı kalite düzeylerinde video indirme seçeneği sunacaktır. Hem uygulamalardan hem de web üzerinden Instagram videosu nasıl indirilir, bakalım.

Instagram video indirme siteleri

Instagram’da telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmek istediğiniz videoların tümünü, web site aracılığı ile kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Instagram online video indirme platformları, farklı kalite düzeylerinde hızlı bir şekilde cihazınıza içerikleri indirmenizi sağlar. Şimdi gelelim bunu nasıl yapacağınıza.

  • İlk olarak, bilgisayarınız ya da akıllı telefonunuzun tarayıcısında arama motoruna, “Instagram video indir” ya da “Instagram video download online” araması yapın.
  • İkinci olarak, indirmek istediğiniz gönderinin Instagram linkini kopyalayın.
  • Web sitesine girerek, bu linki video adresi kısmına yapıştırın.
  • Sonraki aşamada size video kalitesi tercihiniz sorulacaktır, bunu yanıtlayın.

Sitede yer alan “indir” ya da “download” butonuna tıkladığınızda, ilgili Instagram videosu cihazınızın indirilenler klasörüne inecektir. Artık indirdiğiniz videoyu Whatsapp, Youtube ya da dilediğiniz platformda kullanabilir, cihazınızda internetiniz olmadığında da kullanabilirsiniz.

Instagram video indirme uygulaması

Instagram’da video indirirken ikinci bir seçenek de, video indirme uygulamalarıdır. iPhone ve Android cihazlarda uygulama mağazaları üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen video indirme uygulamaları web üzerinden video indirmeye göre daha farklı çalışır, tek bir akış yoktur ve her uygulamanın farklı seçenekleri olabilir.

İlk olarak App Store ya da Google Play Store’da Instagram video indir ya da Instagram video download araması yapın.

Çıkan uygulamayı yükleyin, yüklerken kullanıcı yorumlarına ve yıldız puanına bakın zira bu gibi işlemleri yaptığını söyleyip, kullanıcı bilgilerini izinsiz kullanan birçok zararlı uygulama da mevcut.

Uygulamayı indirdikten sonra tek yapmanız gereken, Instagram’ın indirmek istediğiniz video linkini almak ve yapıştırmak. İlgili video kısa süre içinde cihazınıza inecektir. Instagram video indirme uygulamalarıyla kaydettiğiniz videoları galeride bulabilirsiniz.

Instagram'da takipçi sayınızı artırmak ve fenomen olarak para kazanmak istiyorsanız, uygun fiyatlı Instagram takipçi paketlerimize göz atın.