İnstagram Konum Ekleme Hatası

İnstagram konum ekleme hatası yeni gelen güncellemeler sonrası kullanıcıların çok sık karşılaştığı bir durumdur. Paylaşmak istediğiniz fotoğraf ve videolarınızın altına bulunduğunuz konumu eklemek kullanıcıların oldukça tercih ettikleri bir özelliktir. İnstagram konum ekleme çıkmıyor ve İnstagram konum ekleme hatası alıyorsanız yazımız sayesinde bu hatadan kolayca kurtulabilirsiniz. İnstagram konum ekleme hatası almanızın birçok sebebi bulunabilir bilindiği üzere telefonunuz üzerinden ‘’GPS’’  veya konum özelliğinin aktif olduğunu kontrol etmeniz gerekmektedir. Aşağıda belirteceğimiz düzeltme adımları sonrası hâlâ İnstagram konum ekleme çıkmıyor ise cihazınızın teknik servise göndererek tamir edilmesi gerekebilir. İnstagram konum ekleme hatası alan kullanıcıların belirteceğimiz yöntemleri uygulanması hatanın giderilmesine büyük ölçüde olanak sağlamaktadır.

⦁    Uygulamanın konum izinleri açık olmalıdır.

⦁    Cihazınızın ‘’GPS’’ modu aktif olmalıdır.

⦁    Cihazınıza indirdiğiniz bir uygulama konum özelliğini engelliyor olabilir.

⦁    Cihazınızı 3G özelliğinden 4.5G özelliğine geçirin.

⦁    İnternet bağlantınız ile alakalı bir durum olabilir. Wifi özelliğini kapatıp mobil ağ özelliğine bağlanın.

⦁    Farklı bir uygulama üzerinden konum özelliğini deneyerek konum özelliğinin uygulama ile alakalı olup olmadığını tespit edin.

⦁    İnstagram ayarlar bölümünden konum ayarlarınızı kontrol edin.

⦁    Cihazınızı kapatıp yeniden başlatın.
 

İnstagram konum ekleme hatası çözümü işte bu kadar basit. İnstagram konum ekleme hatası alan kullanıcılar bu adımları deneyerek ve kontrol ederek bu hatadan kurtulabilirler. Bunun yanı konumunuzu hiçbir uygulamada alamıyor ve bütün özellikleri kontrol ettiğiniz halde bu durum devam ediyorsa teknik bir hata olabilmektedir. Bunun için cihazınızı yetkili servise göndermenizi tavsiye ederiz.
 

İnstagram konum özelliğinin kullanıcılar için önemli olmasının en büyük nedeni paylaşımlarının ekledikleri konumda daha önce fotoğraf eklemiş herkes tarafından gözükebilmesi ve kişilerin takipçi sayısının hızla artmasının sağlanmasıdır. İnstagram fotoğraf ve videolarınıza konum eklemek, etiket yapmak size takipçi kazandıran yöntemlerdir. Bunun yanı sıra takipçi satın almak için takipçi satışı yapan sayfalar üzerinden takipçi alabilirsiniz.

Sosyaldostum.com adresi üzerinden uygun fiyatlı İnstagram takipçi paketlerine ulaşabilirsiniz. İnstagram kalıcı takipçi paketleri sunan sosyaldostum.com ile hesabınızı güvenle geliştirebilir ve takipçi sayınızı hızla yükseltebilirsiniz. İnstagram takipçi satın al hizmeti için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.