Instagram’da Yorum Sabitleme Nasıl Yapılır?

Popüler sosyal paylaşım platformu Instagram’da, yoğun bir etkileşim söz konusu. Instagram’daki etkileşimi iyi bir şekilde yönetmek de, kaliteli bir hesaba sahip olmanın, Instagram takipçisi artırmanın anahtar kuralı. Bu yönetim seçenekleri içinde, hesabınızın paylaşımlarına gelen yorumlar önemli. Birçok kişi, Instagram yorumlarının ne kadar önemli olduğunun farkında değil. Instagram yorumlarının çok olması, yorumlara verdiğiniz yanıtlarla takipçilerinizle etkileşim kurmak, 2021 Instagram algoritmasına göre sizi öne çıkarabilir. Instagram’ta takipçi artırma konusunda yorumlarda, yapabileceğiniz bir işlem de, Instagram yorum sabitleme özelliğidir. Instagram yorum sabitleme özellikle, belli bir konuda bilgi vermek istiyorsanız ya da takipçilerinizi yönlendirmeyi amaçlıyorsanız tercih edebileceğiniz bir şey. Peki bu nasıl yapılıyor?

Instagram yorum sabitleme nasıl yapılır?

Instagram’da yorum sabitlemek istiyorsanız, uygulamanın sunduğu bu özellikten faydalanmak için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor:

  • İlk olarak, sabitlemek istediğiniz yorumun yer aldığı gönderiye gidin.
  • Yorumu bulduktan sonra dokunarak onu sola kaydırın.
  • Sola kaydırdığınızda Instagram, size çeşitli seçenekler sunacaktır. Bunların arasında şikayet etme ve silme de yer alacak, bunlara dokunmamaya dikkat edin.
  • Yorum sabitlemek için, ilgili Instagram yorumunun yanıda iğneleme / sabitleme alternatifini göreceksiniz. Buna dokunun.
  • Yorumu sabitlemek isteyip istemediğiniz son olarak onayınıza sunulacaktır, buna onay verin.

Gördüğünüz gibi Instagram’da bir yorumu sabitlemek, son derece kolay bir işlem. Instagram yorum sabitleme konusunda bu adımları takip ettiğinizde, kolay bir şekilde yorumu sabitleyebilirsiniz. Peki bu ne işe yarar? Instagram’da, takipçilerinize belli bir yorumda bir mesaj vermek istiyorsanız, bunu yapabilirsiniz. Yorumlar kısmındaki etkileşimin artması, hesabınızın kalitesini etkileyecek önemli bir faktördür.

Instagram’da hesap nasıl büyütülür?

Yorum ve beğeniler üzerinden gelen etkileşimi yönetmek, gelen yorumlara yanıt vermek kısacası hesabı aktif tutmak Instagram’da son derece önemli. Instagram yorumlarının bu kadar öne çıkmasının nedeni, birçok yüksek takipçili hesabın etkileşimin öneminin farkında olması. Instagram takipçi artırma yöntemlerinde, Instagram algoritmasına göre birçok kişi uygulama içinde yorumlara önem verilmesini tavsiye ediyor. Siz de buna uyduğunuzda, daha çok gönderi erişimi aldığınızı, Instagram hikayelerinizin daha çok kişiye ulaştığını göreceksiniz. Dolayısı ile organik takipçi artışınız da olacak.

Instagram takipçi artırma

Instagram’da hem kişisel hesaplar hem de işletme hesaplarında, takipçinin artmasının birçok faydası var. Hepimiz daha çok kişiye ulaşmak, Instagram keşfete düşmek istiyoruz ancak bu her zaman mümkün olmuyor. Organik erişiminizi artırmak için yapmanız gereken ise, ilk etapta belli bir takipçiye ulaşmak. 1000 Instagram takipçisi ile, ya da 5000 Instagram takipçisi ile yola çıktığınızda, hesabınızın büyüme hızının daha da arttığını göreceksiniz.

En uygun fiyatlarla, kaliteli Türk ve organik takipçi satın almak istiyorsanız, sosyaldostum Instagram takip paketlerine göz atabilir, bütçenize en uygun takipçi paketi ile hesabınızı büyütebilirsiniz.