Gizli Instagram hesabı görme yolları neler?

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, kullanıcı etkileşimi odaklı bir yer. Instagram’ın milyonlarca kullanıcısının gönderilerini inceleyebilir, mesaj gönderebilir ve onlarla arkadaş olabilirsiniz. Ancak Instagram bazı sert gizlilik kurallarına sahip ve kullanıcıların belirlediği gizlilik standartları dahilinde bazı profilleri, gönderi ve hikayelerini göremiyorsunuz. Instagram gizli hesap görme isteği de, takip edilmeyen ancak merak edilen kişiler için geçerli. Peki gizli Instagram hesabı görme yolları nelerdir? Gizli profil, sadece bio kısmında yazan açıklamalara erişimin olduğu hesaplardır ve başka bir şey görünmez. Ancak gizli profili olan kişilerle DM üzerinden mesajlaşabilirsiniz. Gizli Instagram hesabı görme nasıl oluyor diyorsanız, yollarını anlattık.

3. parti uygulamalar ile gizli Instagram hesabı görme

Instagram’da gizli bir hesabı görmek için birçok sebebiniz olabilir. Bunların içinde size takip isteği gönderen ancak tanımadığınız ya da incelemek istediğiniz bir hesap olabilir, sizi takipten çıkaran ya da sizin de takipten çıktığınız ancak merak ettiğiniz insanlar olabilir. Instagram gizli profiller tam olarak buna yarıyor ancak üzülmeyin, uygulamalar aracılığı ile bu profilleri görmek çok kolay. Erkekler ya da kadınlar fark etmeksizin artık herkes gizlice inceleme, yani stalk yapıyor, Instagram gizli hesapları görme konusunda en çok kullanılan, güvenilir 2 uygulamayı anlatacağız.

Pingru ile Instagram gizli hesap görme

Instagram’da, kullanıcılara takip etmedikleri gizli hesapların gönderilerini ve hikayelerini görme olanağı sunan bir uygulama olan Pingru, Instagram gizli hesapları görmek için çok tercih edilen bir alternatif. Uygulama ücretsiz kullanılabiliyor ancak her gün belli bir sayıda gönderiyi görme şansınız var ve story görmek için ücret ödemeniz gerekiyor.

Postegro ile Instagram gizli hesap görme

Instagram gizli hesapların gönderi ve hikayelerine ulaşmak için ne çok kullanılan uygulamalardan biri olan Postegro, gizli hesap inceleme konusunda en çok tercih edilen adreslerden biri. Postegro ile Instagram gizli hesap görme işlemleri yıllardır birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından yapılıyor. En iyi stalkin uygulamaları içinde yer alan Postegro ile, Instagram’da birçok hesabı görebilirsiniz.

Diğer sosyal ağlarda otomatik paylaşım yapılıyor mu?

Instagram’ta gizli bir hesabın içeriklerini görmek için uygulamalara güvenmiyorsanız, diğer bir alternatif de 3. parti sosyal ağlarda otomatik yayınlanan içeriklerdir. Bu özellik herkes tarafından kullanılmasa da sosyal medyada tercih edilen bir şey. Örneğin Instagram hesabı gizli olan bir kişinin Facebook ya da Twitter hesabını keşfederseniz, Instagram paylaşımlarının otomatik olarak burada da yayınlandığını görebilirsiniz. Bu özelliği açık bırakan kişilerin Instagram fotoğrafları ve videoları otomatik olarak düşecektir, ancak hikayeleri görmek istiyorsanız durum daha farklı.

Instagram’da gizli hesabın storysi nasıl görülür?

Gizli hesap görme konusunda birçok uygulama var ve bu uygulamalar genllikle, Instagram gönderileri ağırlıklı. Ancak artık birçok kişi paylaşımlarını aktif olarak hikayeler üzerinden yapıyor ve bu da, stalk yaparken en çok merak edilen konu. Instagram’da gizli hesabın hikayelerini görmek için yapmanız gereken yukarıdaki uygulamaları tercih etmek. Bazı Instagram gizli hesap görme uygulamaları, kullanıcılarına hikayeye erişim için premium bir üyelik modeli sunuyor, ücretsiz hesapta sadece gönderiler görülebilirken, premium hesaplar Instagram hikayelerini de görebiliyor.

Instagram’da hesabınızı büyütmek ve gelir elde etmek istiyorsanız siz de Instagram takipçi satın alarak organik Türk takipçi avantajı ile Instagram’a damga vurabilirsiniz.